Julgran och julnaglar!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Klick sa det och så låg den på golvet, projekt gran!

Nu lämnar jag en vecka bakom mig och vi har haft en jättehärlig vecka med barnen med massa julpyssel. Vi skapade tomtar, på bilden nedan är den ej helt klar, den har fått bomull på sig också i luvan ❥. Jag har haft ett projekt med barnen och skapa en gran i veckan. De större barnen fick rita och klippa ut handen för att träna tekniken. Sedan fick alla barn och pedagoger på vår avdelning trycka sina händer med färg för att skapa en gran. Det är några barn som inte gjort än som varit sjuka, så de ska få fylla igen gluggarna med sina händer. Tycker att vi fick till en jättefin gran och att vi tänkt pedagogiskt och kreativt.

I veckan knäpptes min ena förstärkning av på min nagel, helt plötsligt då jag hjälpte ett av barnen med att klä på sig och hans byxor segade sig lite så klick åkte förstärkningen av. Jag fnissade mest åt det då det såg kul ut då en komplett nagel låg på golvet. Det har ALDRIG hänt innan så måste ha burit mig väldigt klumpigt åt. Därför fick jag lite tidigare än jag tänkt byta ut dem mot mina julnaglar som jag har haft eget önskemål att se ut sådär.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Vi älskar julen här hemma!

I Veckan satt vi upp julgranen och samma som naglarna så tycker vi att man ska ha granen innan och under julen och inte efter. Bellis och jag höll på en bra stund med att klä granen och hon var så lycklig. Så supergulligt också så har hon pärlat stjärnor flera stycken pärlplattor till granen, flera st fina som också sitter uppe i granen. I år kör vi med vinrött, guld och beige i färgerna i granen.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Julgran och julnaglar!

 1. Otur att nageln släppte. Det har inte hänt mig när jag har haft gelnaglar. Kul med att göra en gran tillsammans med barnen. Här hemma har jag inte pyntat alls.

  Gilla

 2. trist med nageln men superfina julnaglar du skaffat, härligt att julpyssla med barn, det är så mycket glädje. Vilken fin gran ni fixat, vi flyttar ju så det här året har vi bestämt att vi inte ska ha någon gran men känns som att den kommer vara saknad

  Gilla

 3. Julnaglarna blev verkligen söta! Läskigt att hela förstärkningen lossnade! Din egen nagel ser ut att ha klarat sig, eller? För det är annars väldigt otäckt tycker jag, när gelén & den riktiga nageln knäcks.

  Ska göra nya naglar på onsdag. Är dock inne på vitt & silver. Precis som vi ska ha i vår gran som jag hoppas blir inköpt på måndag!

  Gilla

 4. Det är så roligt att pyssla med barnen, saknar jobbet otroligt mycket nu när jag går hemma. Så fint ni gjort 😍

  Gilla

 5. Som tur är så finns det ju inget ”ska” om när man vill ha upp granen utan man gör som man själv vill. 🙂
  Jag tycker lucia är lagom o sen tar jag bort den nyårsdagen.
  Min granne gör däremot som vi gjorde ”förr” sätter in den en till två dagar innan o pyntar då med o sen har hon kvar den längre efter nyår.

  Mysigt är det oavsett med gran 😊

  Gillad av 1 person

 6. Ja, ibland krävs det inte mycket för att tappa nageln. Så fina dina julnaglar är, verkligen julpiffiga. Kreativ idé med julgranen och era händer. Tycker det blev riktigt bra faktiskt måste jag säga. 🙂 Er gran är så fin. Kikade också på de där rosetterna och har köpt några stycken. SKulle vilja byta ut allt pynt till julgranen men det känns så onödigt….

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.