När man lessnar ur!

När man lessar ur på vården

Ja ni här händer det inte så mycket mer än vab och det går segt. Från igår till idag tycker jag inte hon har blivit direkt något piggare. Dock är hon på gott humör hela tiden och väldigt kramig och gosig. Det som har strulat är att jag inte fått någon tid på vårdcentralen för att ta covid-test. Det har ju varit så innan att på barn ska man bara ta testen på vårdcentralen. Dock är det inte så längre att man måste det. Man kan hämta självtest på apoteket och göra på barnen också. Jag tror också att de satt en viss ålder som gräns och Bellis ingick då i den åldern som man kan utföra det på själva hemma. Jag hade bara hört att man ska boka tid för vårdcentralen på det och då det då tagit mig 1 ½ dygn för att komma i kontakt med vårdcentralen så fixade jag idag självtest hemma igår och det gick bra. Hon tyckte inte om när jag skulle skrapa vid halsmandlarna, men hon gick med på det. Nu får vi hoppas på det bästa att det ska vara negtivt svar. Förmodligen få vi svar idag, det hoppas jag på. Dock lessade jag ur på vårdcentralen och vi har därför bytt vårdcentral nu till vår centrala istället som dessutom fått mycket bra omdöme.

Vi har fortfarande inte fått något testresultat idag än, så antar att det kommer imorgon.

Dagarna tuffar på här, det går ganska segt och tösen pickar på min uppmärksamhet hela tiden, vilket såklart är gulligt också. Ibland dock känner jag att jag behöver space. BQ och jag känner inte av någon ännu, men vi får väl se efter helgen då hur vi mår. Äntligen var det löning också, denna månad som var har vi haft enormt mycket utgifter, samt lämnat in bilen på det också för service. Så jag har faktiskt inte haft något på lönekontot nu på 3 dagar och så brukar det faktiskt inte vara. Tuffa månader har man i alla fall haft några hundra kvar.Därför måste någon av oss sticka iväg och storhandla nu, det är lite eko i vårt kylskåp med.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “När man lessnar ur!

 1. Ja det där att få kontakt med vårdcentralen kan vara irriterande svårt. Tur att det finns självtest och att du kunde göra det på dottern. Hoppas för alla er att det blir negativt. Ja ibland har man väldigt mycket utgifter och man blir glad när löningen kommer.

  Gilla

 2. Förstår frustationen för VC. Vad bra att snabb test finns & att barn åxå får ta det. Duktig Bellis är.
  Hoppas att VC som ni har bytt till nu är bättre 🙂.

  Att ha barnen på förskola har sina fördelar på många sätt 😅. Dels att barnen ska lära sig leka med andra barn & vara kring andra människor. Sen göra av sig med energi. Sen dels att föräldrarna ska få lite andrum. Ladda på med energi föräldrarna med. Få vara sig själv & vuxen.

  Vad skönt att du & BQ håller er friska än så länge. Jag hoppas att ni klarar er 🤗🙏🏻.

  Visa månader är tuffare än andra. Nu är det några tuffa månader eftersom det är jul. Å då går pengar till saker ut över det vanliga. Så är det för många 🤗.

  Ha en trevlig helg! Ta hand om dig och er❣️

  Gilla

 3. Att vänta är inte min grej, jag ogillar att vänta. Det är andra gången nu vi gjorde själv test. Mannen hämtar tester på vc och vi gör testet sen loggar vi in på 1177 och registrera sen dagen efter fick vi sms från 1177 att jag kunde gå in och kolla svaret. Ja det har varit mycket räkningar här med så man har varit pank

  Gilla

 4. Håller mina tummar och tår för att det inte är C utan något dem kan hjälpa henne på något sätt. hon mår bröd och efter dem namnet. Har du några planer för helgen? Kram

  Gilla

  1. Förstår ej vad du menar med hon mår bröd och efter det namnet? Tack för omtanken, hon mår bättre nu och har ingen feber längre i alla fall. Hon fick var sent igår kväll att det ej var covid.

   Gilla

 5. Den där väntan, jag har bara gjort test en gång och då gjorde jag hemma och fick svar inom några minuter. Det är bra när man själv kan välja att lista om sig på vilken vårdcentral man vill!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.