Gucci Flora och picknick!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Picknick vid forsen

Idag tog vi med oss lite picknick (ja mera snask) och åkte till forsen och njöt lite av det fina höst/vinter vädret som var. Vi skulle åkt till grannstaden och besökt äventyrsbadet där, men vi fick ställa in det då jag känner mig lite vissen och jag vet inte vilket håll det går åt om jag är början till sjuk eller det inte är något. Det visar sig efter hand nu. Det är så fint där och Bellis tycker också att det är så fint där, ❥ Det var också kallare än man kan tro och man börja frysa efter ett tag. Jag har på mig min nya fleecefodrade ➜ Regnkappa från Outnorth. Den är toppen och kommer vara toppen att ha slaskiga och regninga dagar på jobbet när det inte är allt för kallt. Den är också stor och rymlig, jag hade kunnat haft en storlek mindre än min vanliga. Dock tänker jag i vinter då det är kallt men ändå snöar och blaskar så kan man ha en jacka eller varm ➜ Pilé hoodie till under så man är varm.

Jag fick varuprov häromdagen då jag handlade och då var det prov på ➜ Gucci Flora och måste säga att det är nog bland den godaste damparfymen jag doftat på. Det vore ju en dröm att ha den, dock är den för dyr för att jag ska köpa den. Det är dock MIRRE så det skriker om det över den doften och flaskan, ja ALLT!

På tisdag ska jag äntligen till frissan, jag har fått boka om den 2 gånger då det inte fungerat med jobbet, så jag hoppas verkligen inte jag måste behöva boka om ytterligare en gång till för jag börjar känna mig vissen. På söndag om en vecka ska vi ha barnkalaset med Bellis kompisar och vi har hyrt kyrkans barnverksamhets lokaler just för att det blir både roligare och smidigare så för barnen. Samt där har barnen lekt och lekt in sig och kan springa på och man behöver inte känna att något rasar eller går sönder på samma vis som om de vore här hemma. Det är tänkt sedan att vi ska bjuda över övrig familj den dagen hon fyller, dock har vi inte kollat över hur vi jobbar och så där än eftersom BQ jobbar i Västerås då och jag jobbar till 17 tror jag den dagen. Det kan kanske bli så att vi får ta den dagen som jag öppnar så jag hinner hem och förbereda. Alternativt om jag kan byta tider med en kollega den dagen så den dagen är lite öppen. Man får ta det lite som det kommer och man får se hur vi kan lösa det, samt även hur andra kan som ska komma. Jag har ju inte lust att ha det flera gånger den veckan då man jobbar till sent flera av dagarna, utan man får checka av när de kan allihopa.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Gucci Flora och picknick!

 1. Så mysigt att kunna åka till forsen och ha picknick där. Det var bra att ni valde att åka dit när du kände dig lite vissen. Hoppas det har försvunnit till idag. Kan tänka mig att det är ett pussel att ha barn och att ni jobbar ibland på två olika ställen. Håller tummarna att du kan gå till frissan på tisdag och att du inte behöver boka om den igen.

  Gillad av 1 person

 2. Härlig dag ni fick. Skönt att vara ute även om det är kallt. Min yngsta dotter bara älskar nutella, och visst är det gott, men inte så som hon tycker. Det är ett pusslande med tider då man jobbar och har barn.

  Gillad av 1 person

 3. Låter som en mysig dag trots de ändrade planerna, hoppas att du slipper bli sjuk, här planeras också kalas just nu då lilla dottern fyller 2 år snart. Härligt att gå till frissan, det är lyxig avkoppling

  Gillad av 1 person

 4. Gud va kallt det ser ut att vara. Kallt men vackert.

  Oh en ny Gucci parfym, den måste jag testa! Tack för tipset.

  Hoppas att ni får till det bra med kalas för Bellis.

  Gillad av 1 person

 5. Låter som ni haft en mysig dag i alla fall fast du kände dig vissen. Hoppas du inte blir sjuk. Den där parfymen har jag aldrig testat 😊 ha en fortsatt mysig lördag

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s