Planerad tårta och fyndat kläder

Bellis har fått min fina tiger, numera vid namn Olle som jag hade som barn

Halloj på er, torsdag och snart helg igen. Det ska bli skönt, för det har varit jobbiga dagar denna veckan på jobbet faktiskt. Intensivt och två öppningsdagar och en dag 10 h pass så man känner på det nu måste jag säga. Jag har ont i rygg och nacke. Det har också varit full barngrupp hela tiden i stort sett. Det kanske låter gnälligt och så, men det tär på en lite då man har full grupp då nästan alla går hem samtidigt. Dessutom har vi en som är sjukskriven och vi måste ha vikarie för henne och vi får ingen fast vikarie utan olika hela tiden. Det är också ett moment som skapar oro i gruppen. Bellis har haft långa dagar på skolan, och det känner man ju lite dåligt samvete för. Jag vet att man inte ska ha det för hon mår inte dåligt över det såklart inte. Vad mörkt det är nu också, det är mörkt då man lämnar och det är mörkt då man hämtar tösen och det gör ju också så det känns som hon är där hela tiden.

De har öppnat en ny butik här i stan som säljer märkeskläder till bra pris och vi fyndade kläder där idag till oss alla tre faktiskt. Bellis fick ett nattlinne, jeansklänning och en tisha. Jag en jeanskjol och en långkofta och BQ en tröja. Där kan man gärna fynda fler gånger och köpa lite nytt.

Ny fyller ju Bellis om några veckor så måste börja planera för hennes kalas snart. Lite har jag planerat lite, jag har bjudit dem som ska få komma. Samt har även bokat öppna barnverksamheten ”kyrkis” som vi tänkte ha kalaset vid då det är enklare och lättare då ska ha barnkalas tycker vi. Samt det brukar bli uppskattat av barnen också att vi är där. Vi har varit där flera gånger innan faktiskt. Hon har även visat vilken tårta hon vill ha och den ska man ju också då beställa.

Kommer visa er med sedan efter kalaset har varit, men tycker att hon har bra och kreativa idéer hur det ska vara.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Planerad tårta och fyndat kläder

 1. Kan förstå om det blir mycket att göra då det är full barngrupp hela tiden så jag tycker det inte är gnälligt av dig att skriva att du har ont i rygg och nacke. Kul med att en ny butik öppnat och att de har bra priser på kläder. Jag själv köpte en varmare tröja igår som jag längtar tills jag får hem.

  Gillad av 1 person

 2. Så kul vad är det för butik? Kanske skulle vara värt att åka förbi Avesta och kolla in den om det är bra priser. Vi åker mot Avesta lite då och då, så tar gärna emot tips. Sist vi var där kollade jag in på bokhandeln sedan klassikern; ”Pick-a-boo”.
  Förstår att det är jobbigt med jobbet. Man blir helt slut av jobb med barn och unga, tror det är svårt för folk att förstå hur mycket det tar på en.

  Gillad av 1 person

 3. Oj vad jobbigt att ni får olika vikarier hela tiden, vore bra om ni fick fast vikarie. Söt hon är 😊.
  Hoppas din värk försvinner snart, jobbigt att gå och ha ont

  Gillad av 1 person

 4. Mörkret är verkligen jobbigt nu. Trist när det är mörkt när man går till jobbet och när man kommer hem. Kul att fynda märkeskläder.

  Gillad av 1 person

 5. Vad kul med nyöppnade affär och alltid kul när man fyndar! 😊 Ja, usch jag är redan trött på mörkret den här årstiden för man känner sig konstant trött hela tiden.

  Gillad av 1 person

 6. Mitt ena barnbarn har väldigt långa dagar på fsk. Nu har hon bytt, och det är en mycket mindre, och alla verkar känna alla. Detta kommer bli bra tror vi, då hon aldrig trivdes i sin förra. Kalas är så kul, och bra att kunna ha en lokal, då alla inte har gott om plats. Så roligt då samhället börjar öppna upp, och man kan börja leva lite mer som vanligt igen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.