Röjar-Mirre i farten och söndagsfeelings

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Möblera om Bellisrum trots magkatarr

Ja hur ska man sammanfatta denna helg och vecka. Det är JOBB, MAMMA, PARTNER, MAT, HANDLA. Det är väl det som det finns utrymme för och bloggen hinns faktiskt inte med alla dagar, det är bara gilla läget. I helgen har BQ varit bortrest och då har jag råddat själv och det går ju såklart bra trots att jag åkte på extremt jobbig magkatarr som började redan lite i fredags på jobbet, vet inte om det var pytt i pannan som serverades då som triggade igång den. I går i alla fall mådde jag illa hela dagen och det satt högt upp i magen som det brukar göra då man har magkatarr. Det fortsatte så hela dagen och blev mer och mer liksom, något drygt. I går kväll då jag gick och la mig slog magkatarren till ordentligt och det gjorde hemskt ont. Som tur var har jag alltid medicin hemma för det så jag gick upp och tog tabletter och efter ett tag började de hjälpa så pass i alla fall att jag kunde somna.

Idag har jag mått illa hela dagen men det har inte hämmat mig för att tokrensa på Bellis rum. Kastade hennes förra matta och åkte iväg och köpte en ny som hon fick välja helt själv. Hon ville ha denna gräddvit/rosa som är mjuk som ett gosedjur, superhärlig faktiskt. Jag har i alla fall rensat undan både lektältet, (hon är aldrig där inne längre) säkert 5- 6 kassar med leksaker och annat smått och gott som nu är i källaren eller iväg kastat. Har tänkt gå i genom de kassar jag rensade undan och ej kastade idag mer noga en annan dag just för att se vad som ska kastas och vad jag kan sälja iväg på loppis i vår tillsammans med BQ så han också får säga vad vi ska kasta och inte. Jag möblera om hela rummet så sängen står nu mer inne i rummet. Den stod bredvid fönstret innan. Nu när det börjar bli kallare så blir det för kallt att ligga där vid fönstret. Dock gick det inte ha på annat vis innan då hon hade tältet där innan och tältet fick inte plats på annan plats, tältet var ju så stort också. Jag kunde rensa undan så pass mycket så jag fick fler lekbackar över som jag nu kunde lägga de leksaker i som hon fortsatt leker med och organisera allt bättre i rummet.

Vad ska man ta för projekt nästa gång?, det blir nog att rensa våra kläder igen! Ett annat projekt är köksskåpen och se vilket porslin man ska ha kvar och inte med tanke på att dt lätt blir kantstött efter ett tag och även urblekt av diskmaskinen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Vi hann ju såklart med annat också!

Vår helg har ju inte bara hämmats av magkatarr och illamående. Samt det har inte bara varit rensa och städa vi har haft det mysigt och roligt också. Bellis och jag åkte till Dollarstore för att köpa ett nytt spel till henne då detäven där är det undanrensat med spel då hon växer ur spelen så att säga. Vi hittade detta roliga spel som även jag tycker är superkul ➜ Jag är Junior Alias, ett spel där man får tänka mycket och sådant gillar hon väldigt mycket. Vi skulle åka buss hem och den gick inte hem förrän runt 1½ timma senare efter vi tyckt vi var klara och hur fördriver man tiden då? Jo vi gick och kikade lite på Ö&B, samt även Dollarstore och någon annan butik. Dock insåg vi att det fortsatt var typ 1 h kvar innan bussen kom så då gick vi och fika. Resten av dagen hemma sedan så var det spela spel för hela slanten och vi hade sedan lördagsmys framför en film innan min magkatarr slog till efter att tösen somnat. Summa summarum så var det en härlig lördag och söndag!

I kväll efter tösen lagt sig ska BQ och jag kika på ➜ Den osannolika mördaren med bland annat Robert Gustavsson som skådespelare. Det är en miniserie på Netflix i 5 delar. Ser fram emot att få ha lite kvalitetstid med älskling och ha lite söndagsmys och söndagsfeelings innan måndagen startar igen. Min måndag startar med öppning på jobbet 6:15 för att sedan sluta jobbdagen kl 18 då vi har APT – Arbetsplatsträff i morgon också. En ganska lång dag med andra ord!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Röjar-Mirre i farten och söndagsfeelings

 1. Hoppas Bellis blev nöjd med sitt ”nya” rum! Alltid kul att möblera om, men det är sällan vi gör det i något annat rum än just barnens 🙂
  Hoppas magen hållit sig i schack nu så att du inte haft mer ont.

  Gilla

 2. Otur att du fick magkatarr men tur att du hade medicin för det så du kunde somna till slut. Roligt att kunna åka med dottern till affärer och sedan fika tillsammans. Ibland behöver man rensa och slänga saker som bara ligger och samlar damm.

  Gilla

 3. Oj vad mycket du fick gjort trots magkatarr och illamående. Skulle behöva röja och rensa i dotterns rum med. Hon vill både möblera om och måla väggarna i sitt rum. Dollarstore tänkte jag åka till i veckan. Där finns det så mycket bra. Fikat ser smarrigt ut

  Gilla

 4. Vad fint det blev i Bellis rum. Händer så mycket med barnen i den åldern så det gäller att hänga med. I lördags var det fullt upp, och lite lugnare igår. Idag kör vi ett 23 timmars pass.

  Gilla

 5. Älskar att rensa men är usel på att sedan få undan det om det inte slängs. Zen där säljhögen i källaren växer sig enorm snart och det får bli mitt nästa röjprojekt innan jag plockar bort mer.
  Skönt att få bort sånt man inte ska ha längre.

  Gilla

 6. Fy. Inget kul med magkatarr 😕. Stackare 🤗. Jag själv blir jättemycket påverkad när magen inte mår bra. Jag får svårt att äta & helt sänkt. Så att du rensa & gjorde om i Bellis rum. Vill jag ge en eloge till dig ❤️.

  Kul att Bellis gillar spel 😀. Spel är kul att spela. Låter mysigt bara ni 2 under helgen 😊.
  Sen få mysa med BQ ikväll söndag 💕.
  Så är det ju ibland. Det viktigaste är familjen, jobbet & mat. Är det mycket med det. Så får man lägga annat åt sidan. Det är helt Okej ❤️

  Oj! Då vet du vad du ska göra i morgon 😅. Hoppas att du får en bra dag & start på veckan❣️

  Gilla

 7. Usch vad jobbigt 😩 lider oxå av magkatarr pga mina mediciner som jag tar. Låter som du och Bellis hade en mysig helg ändå. Ha en fortsatt mysig söndag

  Gillad av 1 person

 8. Det låter som du har haft fullt upp de senaste dagarna, känner igen det. Låter som ni har haft en mysig helg du och Bellis. Trevligt med en fika, speciellt om man vill att tiden ska gå 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s