Motvalls och pyssel med barnen!

Snygg mugg på jobbet, me like!
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Hur motvalls får det vara då?!

Ja nu är det motvalls, och mehh det är väl en fis i rymden tycker väl ni då jag förklarar, men NEJ det är det inte för mig. Jo jag har börjat tappat den kalla färgen i håret och det är mer sandfärgat bak och kallare där fram. Formen på håret har också tappat form och det är får långt i nacken. Det är inte snyggt längre och jag bokade om min tid jag hade tills nu på måndag. Idag fick vi mail på jobbet att vi ska ha APT på måndag med chefen, suck! Inte suck på det, det kommer att vara ett bra och lovande möte. Det är mer att jag fick boka om min frisörtid och gå känna mig såhär till veckan efter och ni som färgar håret och klipper er hos frisör vet att de sista veckorna är hemska och att man då inte vill skjuta fram tiderna än mer. Jaja, vad är en bal på slottet det är bara att gilla läget och räkna ner tills det verkligen blir istället.

Idag ska det vara sämre väder och då pratade jag och min kollega J om att vi kunde pyssla med barnen och jag har kikat runt lite vad vi kan göra med dem som tips och jag har hittat massor av tips minsann. Igår var vi istället ute mycket med barnen då vi passade andra avd bredvid oss barn då personalen hade planering. Det var rått och kallt och man frös stundtals, men härligt på något sätt ändå måste jag säga.

Några exempel nedan från ➜ pinterest

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “Motvalls och pyssel med barnen!

 1. Men åh. Jag vet hur det är när något man har sett fram emot inte blir av. Det är så retligt och irriterande, även om man vet att det inte är hela världen. Haha. Jag lider med dig! Håll ut 😂

  Gilla

 2. Vilken häftig mugg. Den tycker jag var allt charmig! 🤩 Tråkigt att du fick boka om tiden. Sådant händer. APT är inte dem roligaste tillfällen man kan bli av med sin frisörtid för.

  Gilla

 3. Förstår att det känns motigt att gå och vänta på att man ska till frisören då du inte är nöjd med håret just nu. Det skulle jag också tycka. Så söta saker du har hittat på pinterest. Jag använder också pinterest och tycker det är roligt då man kan få väldigt mycket inspiration där.

  Gilla

 4. Det är jobbigt när håret inte känns bra på något vis, jag har det samma nu. Vill bara färga och klippa mig snarast möjligt och jag har inte ens en tid bokad! 🤔 Älskar pinterest när det kommer till tips på pyssel 😍

  Gilla

 5. ja möten är väl aldrig riktigt kul i sej. men man måste ju och det roligare få vänta. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge 🙂

  Gilla

 6. När jag läser såna här inlägg blir jag så glad över att jag har långt hår som jag både klipper och färgar själv. Jobbigt ju att ha en frisyr som man måste underhålla hos frisören. På pinterest kan man hitta mycket roligt pyssel.

  Gilla

 7. Min frisyr är inte lika kritisk, men jag förstår dig till fullo. Dock är det förmodligen bara du själv som känner så, och ingen annan tänker säkert på att du borde klippa dig 🙂

  Gilla

 8. Ja oj! Vad fin mugg! 😃. Mm jag vet hur du känner. Håret blir hopplöst att sköta 🙁. Några dagar innan frisörs tid så vill jag till frissan NU NU. Då är jag Såå trött på mitt hår 😄.

  Bra att ni planerade en innedag idag onsdag när det är Skitväder ute med barnen. Igår var ni ju ute så mycket ändå. Det är bra för barn att lära sig att vara inne ibland åxå.
  Ditt pyssel kommer barn att Älska 😊.

  Jag tyckte inte det var så kallt igår tisdag. Här var det ca 7-8 grader varmt. Tyvärr mulet då. Å då känns det kanske lite ruggigt.

  Hoppas att barnen gillar ditt pyssel 😊 Ta hand om dig❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.