Ron Rör Om och Höstlov!

Höstlov, Leos Lekland och Ron Rör Om

Barnen i skolan har höstlov och det känns lite motigt då man inte är ledig utan man jobbar heltid. BQ har tagit ledigt 3 dagar, så han hittar på grejer med henne minsann. I går åkte de till Leos Lekland i Borlänge och även till IKEA där de åt lunch, sedan var de skickade av mig att köpa på oss ljus. Nu är det den årstiden som man brinner upp typ 1 paket i veckan. Bellis valde färg på ljusen och så bra smak hon har snuttan ❥ Vi pratade i alla fall om på vår planering i går på jobbet att vi skulle också vi ha höstlov och inte köra Bornholmsmodellen denna veckan utan att vi kunde speeda loss lite vi med på samlingen och dagarna. Busa till det lite med någon utflykt och pyssla något extra denna veckan. Jag höll i samlingen i går och jag hade sång och ramskort och sjöng med barnen. Annars har vi alltid en metod vi kör för att träna tal, matematik och intresset med barnen på våra samlingar.

➤ Har ni tagit ledigt nu när det är höstlov eller jobbar/studerar du?!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Ron Rör OM – En film barnen älskar!

I söndags var tösen och jag i alla fall på bio och kikade på filmen Ron Rör Om, en mycket charmig och bra film. Bellis gillade den också. Hon tröttnade lite på slutet sista kvarten kanske. Dock var det ju således också en lång film 1h och 46 min. Det handlar om Barney en blyg skolkille och hans nyfunna robotkompis Ron som syftet är tänkt bli hans bästa vän. Dock startar det inte bra då Ron inte fungerar som han ska. Det blir massa tokigheter och Ron och Barney får vara med om massa tokiga och roliga upptåg och äventyr. Det går se trailer här ➜ Ron Rör Om trailer

Kan varmt rekommendera er att se den med era barn eller med någon kompis

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Ron Rör Om och Höstlov!

 1. Härligt att de kan hitta på saker medan du jobbar och inte bara sitta hemma. Ikea är ju ett bra ställe att äta lunch på då det inte är sån dyrt. Ikea har ju nästan allt man kan tänka sig behöva till sitt hem. Jag själv har inga ljus men funderar på att skaffa batteridrivna ljus.

  Gillad av 1 person

 2. Jag behöver verkligen också fylla på ljusförrådet här!
  Har inte varit på jobbet vanlig arbetstid denna veckan, men har varit där lite både igår och idag. Kanske blir det en kortis imorgon också, men sedan ska jag vara ledig 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Kul att ni skojar till det på jobbet och att Bellis får lite kvalitetstid med sin pappa. (Även om man själv skulle vilja vara med – sett ur mitt eget perspektiv)! 🙂
  Själv är jag föräldraledig men springer på olika arbetsintervjuer… Det är inte lätt att få ihop det!

  Gillad av 1 person

 4. Bra att BQ kan va hemma med Bellis på hennes lov. Så hon känner att det är lov 😊. Den far & dotter tid är viktigt.
  Kul & mysigt att gå på bio 😃. Skönt att Bellis skötte sig bra.
  Ta hand om dig & er❣️🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s