Fredagsmys är på gång snart

Jag i fikarummet på jobbet, med världens finaste mugg.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Riktigt skitjobbigt kan man säga!

Ja här ekar det tomt och det är mycket för att jag har dragit med en skitjobbig rent ut sagt huvudvärk både måndag och tisdag. I tisdags hade jag sådan huvudvärk att jag nästan kräktes. Igår molade den kvar lite, men gick att överleva dagen utan värktabletter. Idag är huvudvärken borta, men magen är lite i uppror. Detta är ett fenomen jag får till och från och det är för jag sover för lite, jobbar på det och spänner axlar och nacke. Min syster har lika och så även pappa. Det heter således ➜ spänningshuvudvärk eller snarare ansträngnings-huvudvärk skulle man kunna säga. Det har även lett till en ond cirkel nu dessa dagar med värktabletter som också således slagit ut min mage. Jag har i alla fall jobbat hela tiden och det har gått bra, konstigt nog känner man inte huvudvärken lika mycket då man är i gång i barngruppen. Det är ju också av barngruppen man får huvudvärk med för att det blir livligt och mycket ljud då man jobbar på en förskola. Idag fick jag sovmorgon fram tills jag behövde lämna tösen till skolan. Jag jobbar 10-18:30 idag. Superkul pass en fredag, men men nästa fredag är det någon annan som får den tiden. Så det är bara gilla läget och luta sig gott i soffan när man kommer hem sedan. Ikväll är det IDOL också och det är alltid en skön avkopplande känsla då den kvällen kommer.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Fredagsmys är på gång snart

 1. Hur är allt med dig idag? Med magen? Hoppas verkligen du inte har någon spänningshuvudvärk till idag. Skönt med sol till idag och hoppas du har ett lika fint väder.

  Gilla

 2. Vad jobbigt med sådan huvudvärk, jag har också ofta huvudvärk. Som tur var inte hela tiden, Är så imponerad av de som tycker om att jobba på förskola. Jag hade aldrig pallat det. Sluta halv sju är ju inte den roligaste tiden men kvällen är inte slut iallafall. Idol låter roligt!

  Gilla

 3. Fy för huvudvärk. Spänningshuvudvärk är riktigt jobbig då den känns som den gör ont lite överallt. Skönt med helg så du får vila.

  Gilla

 4. hoppas att huvudvärkert, spänningshuvudvärk är inte roligt och kommer väldigt ofta olägligt, man vill ju inte äta för mycket huvudvärkstabletter.. fredagsmys är i alla fall härlig avkoppling

  Gilla

 5. Inget kul med huvudvärk. Vad bra att du ändå har kunnat jobbat. Eller kanske tvingat dig att jobba. Kanske en eller 2 hemma dagar kanske hade varit bättre 🤗. Men du tog dig igenom veckan 👏🏻👍.

  Hehe då har din syster & pappa något gemensamt 😊.

  Det är ju så man får tänka när man jobbar inte så roliga pass. Att när inte jag jobbar dem. Så gör någon annan det.

  Jag såg Idol igår. Det var bra.

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 6. Jobbigt med sån aggressiv huvudvärk, har också haft huvudvärk häromdagen men bara vanlig om man kan säga så 😉 jag saknar att vara i barngruppen, vill inte gå hemma så länge… men det är såklart bra 🙂

  Gilla

 7. Vad mysigt med fredagsmys 😊 idol kollar jag inte på men jag ska kolla på film ikväll istället 🙈. Vad jobbigt med huvudvärk

  Gilla

 8. Usch för huvudvärk. Aldrig kul att jobba sent en fredag, men så blir det ibland. Varannan helg jobbar jag fredag jour så är nästan ett dygn på jobbet.

  Gilla

 9. Mysigt med fredagsmys. 🙂 Dock avstår jag gärna från idol, så får se vad det finns att titta på ikväll.

  Usch ja, vad jobbigt det är med spänningshvudvärk. Har tyvärr det med och haft i flera år, mer eller mindre dagligen….. Inte alls roligt, dock kör jag med lite avkopplingsövningar o mindfulness o det kan jag tipsa dig om att testa 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s