Där fick jag käftsmäll av baskelusken- Covid?!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Däckad totalt av jobbig förkylning

Ja det var väl ingen nyhet att man trillar dit i en förkylning då man jobbar med barn och dessutom börjat jobba på nytt ställe. Bellis var ju sjuk förra veckan och BQ vabba, så det är svårt att ducka för baskeluskerna då.  Jag gick i alla fall hem från jobbet i tisdags eftermiddag då jag hade feber. Jag kände mig väldigt matt och flera som sa redan på förmiddagen att jag såg röd och mosig ut i ansiktet. Jag hade dessutom fått 2 munsår på läppen. I går slog förkylningen till, så igår var det soffläge på mig. Jag tog covid-test på tisdag eftermiddag då jag fick hjälp att få hämtat en provpåse på Apoteket. BQ lämnade in provpåsen sedan då han kom hem från jobbet i tisdags. Jag fick svar på provet igår och det var inte positivt, alltså inte covid.

Hmm  jag kanske inte helt och hållet vilar, jag dammsög, vek in tvätt och tog hand om disk också igår. Jag mår inte bra om det är massa omkring mig då jag är sjuk. Samt BQ kom hem med en tung huvudvärk som smög sig på efter jobbet och det eskalera till jobbig migrän. Han gick och la sig 19 i sängen och sov sedan till klockan ringde i morse. Ska förtydliga att jag gjorde inte allt på en gång, det hade jag inte orkat. Jag gjorde det då och då i den mån jag orka. Det finns mer att städa, men det får vara tills BQ jobbat klart, eller vi båda har tid och ork. Han måste storhandla efter jobbet, det skulle gjorts igår. Den som hade kunnat det hade endast varit Bellis. Det hade ju varit lite meckigt. Nog för att hon hade fixat det, hon är grymt duktig. Hon läser från listan och vet hur man använder betalscanern. Hon hade också hittat i butiken då hon tycker det är roligt att leta och handla. Det hade ju sett lite speciellt ut att se en tös gå runt och plocka full kundvagn. Dessutom så skulle hon ju kunnat få med det hem också, fniss

Bellis somnade utan problem igår och var trött, så halv 9 startade jag om Bonde Söker Fru och var sedan ensam uppe resten av kvällen till jag gick och la mig. Det var både lite ensamt, samtidigt skönt men även tråkigt efter ett tag.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Där fick jag käftsmäll av baskelusken- Covid?!

 1. Hoppas du snart mår bättre. Jag har också blivit sjuk men har ej tagit något covid test än. Tänker att det får sköterskan på boendet avgöra och just nu har jag ont i halsen och är extremt trött men ingen feber. Hoppas i alla fall att du blir frisk så du kan börja jobba igen.

  Gilla

 2. Det är verkligen inte kul att vara sjuk. Jag brukar säga. Att jag har hellre förkylning än magsjuka. Ofta kan man ju äta när man är förkyld. Inte nä man är magsjuk! 😊.

  Hoppas att inte BQ blir sjuk åxå.

  Det hade verkligen sett lite lustigt ut om Bellis hade storhandlat. Men det finns säkert barn som gör det. Men man tänker inte på det.

  Mysigt & skönt att se bonde söker fru & ha lite egentid 🙂.

  Krya på dig & ta hand om dig❣️

  Gilla

 3. Dom här förkylningarna är värkligen jobbiga skönt att det inte var covid 19 jallafal krya på dej hoppas du blir frisk snart

  Gilla

 4. Sjukstuga här också, Var hemma med sjukt barnbarn idag, och min man gick hem från jobbet tidigare. I morgon jobbar han hemifrån. Nu håller vi tummarna för att jag inte blir sjuk då jag ska jobba helg,

  Gilla

 5. Usch och fy för baskelusker – det är verkligen inte roligt. samtidigt som det är skönt att kunna göra lite grann så är det ändå skönt att låta kroppen vila upp sig också, det är ju det som behövs när man drabbats. Ha ha jo det hade sett lite kul ut att se Bellis knata omkring själv i affären och dona med inköpslistan…ni hade väl fått beställa taxi som fått köra hem henne 🙂
  Men krya på dig – hoppas det går snabbt över.

  Gilla

 6. Smittorna är en av sakerna jag INTE saknar från när jag var skolvikarie. Man var ju jämt sjuk. Uscha! Hoppas du mår bättre i dag. Jag har inte varit så aktiv på bloggläsningsfronten och har missat att du fått ett nytt jobb. Ska gå tillbaka i bloggen och läsa. Grattis, alla fall!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s