Jobba som vikarie för sig själv!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Jobba som vikarie för sig själv, det var något nytt!

Den här veckan har jag jobbat som vikarie för mig själv, det var lite speciell känsla. Det handlar bara om att chefen är sjuk som jag ska skriva avtalet med och vi ska ses på måndag för att göra allt klart. Det har varit en rolig vecka på många plan, och jag tycker jättemycket om vår avdelningen och känns som om att det kan bli bra sammanhållning. Jag känner ju också att jag kan det här jobbet som handen i handsken. Jag har fått sköta en inskolning vilket också har gått jättebra. Vi har skaffat sex nya kompisar på avdelningen också. De är 6 kompisar i form av vandrande pinnar. Jag kan väl inte påstå att jag är jätteförtjust i denna form av djur, men det är väldigt vanligt att man har just vandrande pinnar på förskola. Vi har fått sex avkommor från avdelningen bredvid då den mamma pinnen har skapat 24 st avkommor. Den mamma pinnen hon är jättestor, läskig kan jag tycka. Lite läskigt då man lyfter upp för att rengöra och spraya och så sitter hon kvar i lockat och sprattlar där, uääk! Barnen tycker i alla fall att det är jättekul att vi fått sex st små nya kompisar och vi ska döpa dem nu till veckan. Vi föreslog Leif och Billy på två av dem, men barnen tyckte inte det var roliga namn,

Detta är gjort för våra nya inneboende på avdelningen

 • Fixat en plastburk som vi skapat som boende
 • Borrat massa småhål i locket som luftström
 • Skapat hängmöjligheter för pinnarna i form av att vi bundit ståltråd i hål som bågar på varje sida av hörnen
 • Lagt sand i botten av burken
 • Skaffat pinnar
 • Skaffat turkos vattenflaska (vår avdelningen heter turkos)
 • Skaffat sex st vandrande pinnar från avd korall
 • Förser dem med salladsblad
 • Sprayar varje dag när vi jobbar med vatten för att de ska få dricka av vattendropparna

Hur många vandrande pinnar ser ni på andra bilden? jag ser dem alla sex, men två av dem måste man kika ett tag efter för att se

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Jobba som vikarie för sig själv!

 1. Hur är man vikarie åt sig själv? 😄. Så kul att höra att du trivs på jobbet 😃❤️.
  Att ha husdjur på en förskola tror jag är bra. Då lär sig barnen att tidigt ta hand om något. Sen lär sig kanske lättare om djur 🐷🐸🐞🐙🐨😊.

  Jag hoppas att du är nöjd med helgen 😊

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 2. Roligt att du trivs bra på jobbet och förstår att du ser fram emot imorgon. Jag tycker också att vandrande pinnar ser lite läskiga ut, det är inga djur jag vill ha 🙂

  Gilla

 3. Alla varianter funkar då man är kommunalare hihi. Då jag gick på timmar brukade jag fråga vem jag var idag. Vandrande pinnarhar jag aldrig förstått mig på, men barnen tycker säkert det är kul, och man kan ha dom fast det finns allergi.

  Gilla

 4. Jag hade vandrande pinnar när jag var liten men blev rädd för dom. Så kul att du känner så bra för ditt jobb. Kramis ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.