Egengjorda ljus och skulpturer

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Inspirerande webbshopp med egengjort material

Vilken natt till idag måste jag säga. Jag hade jättesvårt att slappna av att sova. Det ösregna utanför och slog hårt mot fönstret och BQ snarka. Jag kom inte till ro liksom. Vet inte om det var för att jag skulle börja på nya jobbet idag. Jag har inte känt mig nervös för det, men kanske var mer än jag ville erkänna. Det är ju mycket troligt. Det är i alla fall en bra känsla och tycker att det verkar som om att vi kan vara ett bra gäng tillsammans. Det är en tuffare grupp än den som jag vikarierat vid, (jag var ju på avdelningen bredvid). Det är några barn som kräver lite mer, det är väl så jag kan säga utan att säga fel eller för mycket. Det känns ju såklart av mer och mitt huvud är lite bankande trött nu i kväll. Jag lånade med mig denna bok för att läsa i helgen tänkte jag då vi jobbade en del kring det.

Idag när jag kom hem och kollade posten så vart det en glad överraskning som låg där. Jenny från ➜ webbshoppen JT-form har så mycket snyggt till heminrednig och även egengjorda ljus. Just nu har hon även 50% på sitt sortiment och jag valde att shoppa lite av henne.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Egengjorda ljus och skulpturer

 1. Så fina ljusen är. Ska in på hennes sida och kolla. Tror också du var mera nervös över att börja det nya jobbet än du trodde. Kan tänka mig att vissa barn kan kräva mer av personalen, jag tänker just på funktionsvariationer som kan kräva att ett barn behöva mer av personalen. Tycker det är bra att du är medveten om vad du kan skriva här på bloggen utan att säga för mycket.

  Gillad av 1 person

 2. Så var det här hos oss mellan söndag & måndag. Ösregna & blåste som fasen. Jag vakna inte av det. Men det gjorde Kent.
  Jag kan tänka mig att det var blåsten & nervös inför idag med nya jobbet. Jag hopppas att det gick bra idag på nya jobbet ❤️😊.

  Åå så fina ljus 😃😍

  Ta hand om dig❣️

  Gillad av 1 person

 3. Åh hoppas det kommer gå bra på det nya jobbet. Ja vissa elever kräver mer och med erfarenhet vet jag hur kännbart det är, men du kommer säkert in i det.
  Och vilka fina ljus du fick hem perfekt att tända nu på hösten.
  Ha en fin dag nu.

  Gillad av 1 person

 4. Skönt när man börjar på en ny arbetsplats och det känns som ett bra gäng att jobba med. Det blir så mycket enklare även om jobbet är mer krävande att ha bra kollegor.

  Gillad av 1 person

 5. Grattis till nya jobbet. Barn med utmanande beteende kräver ju sitt. I perioder har jag velat jobba på fsk, och det är väl just de barnen jag vill vara med då… Min långa erfarenhet ifrån LSS skulle nog kunna vara till stor hjälp. Nu menar inte jag jämföra det fullt ut, men ofta ligger det en diagnos bakom och arbetssättet borde var liknande. Tänker enkelt…. en tydliggörande vardag, lågaffektivt bemötande ( har förstått att fsk och skola och vi har helt olika synsätt på det)

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.