Nu välkomnar vi kollegan Mirre!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Samla bland löven och det som göms i snö

Godkväll i hösten och idag har det regnat precis hela dagen och det har vi tagit vara på på bästa vis. Ja man kan faktiskt ta till vara på det bara man tänker till. Bellis och jag var ute och samla löv för att pyssla, visar i ett inlägg i morgon. Samt vi har myst och kikat på serier nu på kvällen. Vi kikar nu på serien ➜ Det som göms i snö. Det är en bra serie, vi var lika sålda på säsong 1 som vi nu är på säsong 2.

Speciell känsla nu ikväll, i morgon kommer jag nu då alltså börja jobba på mitt nya jobb. Nytt kapitel av mitt liv, jag som redan gjort detta innan och hade min fasta punkt och fasta arbetsplats. Jag studerade igen, blev klar och nu börja på ny arbetsplats. Det känns pirrigt trots att jag vet vilka kollegor jag kommer få och så. Det känns mer allvar nu på ett annat sätt med tanke på att jag jobbat som vikarie innan. Det är inte är förminska, det är superbra med vikarier som stöttar upp när gruppen behöver. Det jag menar är att jag får ta mer ansvar nu än innan då man som vikarie kan släppa viss del ansvar. Nu ska man planera och hålla i samlingar, planera pedagogiskt i barngruppen och dokumentera m,m. Det ska såklart också bli väldigt roligt och känner man bara att man får ta för sig och tillföra det jag tycker och kan kommer nog detta vara bästa jobbet.

Nu är det läggdags och i morgon börjar vi, håll i hatten!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Nu välkomnar vi kollegan Mirre!

  1. Lycka till, det kommer säkert gå bra. Skönt att det löste med jobb så fort 🙂
    Nya rutiner och så kommer man fort in i. 🙂
    En fråga då jag inte alls vet hur det fungerar, hör bara hur det låter bland vänner som jobbar inom barnomsorgen…… planerar och håller du i samlingar och dokumenterar m.m ihop med förskollärare eller gör du det själv? För visst läste du till barnskötare nu?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s