November är så tråkig, sluta gnäll!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Vågar vi tro på detta nu?! och hösten är gnälliga årstiden

Godmorgon på er, här är det SOL idag så härligt. Samt jag reagerar på hur mycket höstfärger som kommit, massa härliga färger, LOVE IT. Naturen sprakar och än mer kommer det bli och det ska vi njuta av. Jag håller med Bellis där att – Mamma varför klagar alla på hösten?, den som är fin. Det känns som de klagar på min födelsedag säger hon då. De flesta säger ju att hösten är fin, men november är så tråkig. Det förstår jag att de reagerar på när de säger att hösten är fin, men november är tråkig. November fyller ju hon år. Jag har därför slutat gnälla, för hur det än är så är det som det är hur mycket vi än önskar något annat. Jag ser fram emot att starta projekt med barnen på förskolan både höst och jul. Tänk så mycket roligt man kan göra med dem och så kreativt och färgglatt man kan återskapa det pedagogiska och kreativiteten genom att bara hämta höstlöv från naturen.

➤ Vad tycker ni om hösten och om ni inte gillar varför?, samt tvärtom varför gillar ni hösten?

Något man kan fundera mera på är hur man känner för att de släppt på restiktionerna nu istället. Det är som det är och tror att folkhälsomyndigheten vet precis hur de ska göra och att man anser att samhället är redo. Det jag tror är att många ungdommar som inte är vaccinerade att de fortsätter att ”slarva” så att säga som de redan gör. Många är ju inte vaccineade och det kan jag tycka att man borde satt som krav först innan man släpper upp samhället. Det är ju dem som i regel umgås i grupp och driver runt i samhället. Vi som tar ansvar på ett annat sätt vi tror jag fortsatt kommer hålla en viss del avstånd och att man går inte ut i svängen än som innan. Det jag ser fram emot är att vi kanske till sommaren kan ut och resa och göra en utlandsresa igen. Gå på krogen och trängas med folk det kommer jag inte göra. Det har jag lagt bakom mig, det är inget intresse för mig. Skulle jag gå ut vore det för att träffa tjejkompisarna och ut och äta och hänga så i så fall.

➤ Hur känner ni för att de öppnat upp samhället igen och tror ni att smittan kommer att öka igen?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “November är så tråkig, sluta gnäll!

 1. Jag förstår hennes känsla. Att alla tycker att november är tråkig. Mina föräldrar fyller då & en av min Kents vänners dotter fyller år då.
  Jag gillar hösten 🍁🍂😊. Hösten för mig är mysig & lugnare än sommaren. När augusti börjar avslutas så börjar jag längta till att tända lampor & tända ljus. Men samtidigt så har jag i början svårt att acceptera att hösten är på väg.
  I naturen är det så mycket som händer. Löven på träden ändrar färg 🍃🍂. Så vackert 😃 Djur börjar förbereda sig för ide. Vi plockar in våra möbler & förbereder oss för kalla dagar. Jag börjar att tända ljus & dricka Te 😊.
  Jaa det finns många olika pyssel saker man kan göra på hösten 😀.

  Jag tycker att det känns sådär med att dem släppte på restriktionerna. Men som du säger. Får hoppas att folkhälsomyndigheterna vet vad dem gör & man kan lita på dem.
  Jag gillar att gå ut & ta några drinkar. Men det får absolut vänta! Samma med att åka utomlands. Det får med vänta! Men jag är sugen på att gå på bio. Men får se.

  Regn & blåst här idag.

  Ta hand om dig! Kram❣️

  Gilla

 2. Känns inte bra alls, tror att det är kaos om två veckor… Sverige är inge kända för att ha något långsiktigt tänk och förebyggande arbete så litar inte ett smack på att vi är redo. Jag har noll förtroende för FHM och Sveriges regering.
  Gällande hösten tycker jag den är lång, kall och svintråkig. Även det som komma skall tills slutet av februari med konstant mörker.

  Gilla

 3. Ja jag gnäller på hösten för tycker inte om vare sig höst eller vinter av många olika anledningar.
  Verkar ibland på människor som att det är ok att gnälla om att det är varmt på sommaren men hösten ska man bara gilla.

  Man gillar olika o vi har alla våra anledningar till det tänker jag o det är ju tur vi alla får tycka som vi vill.

  Hoppas ni får en bra helg o grattis till jobbet 😊

  Gilla

 4. Hösten är min favoritårstid. Luften är så klar, så vackra färger. November kan vara lite grå, men vi har bokat in halloween på Liseberg och julmarknaderna börjar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.