Caia tyvärr inget för mig !

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Caia tyvärr inget för mig

Sista dagarna som sjukskriven nu, sedan är det full fräs på måndag igen och då jobbar jag 8-16:30! Jag har nu testat  ➜ Caia Cosmetic  produkter jag köpt och jag tycker faktiskt inte de fungerar alls måste jag säga. Då talar vi på MIG, vet att andra använder deras produkter och är nöjda. På mig blir det inte bra alls, huden blir kakig och primern är för kladdig så det blir inte en snygg yta alls tillsammans med min foundation. Samt Settingsprayen hjälper inte alls så, den fixerar inte makeupen på mig. När jag sedan tvättar bort produkterna så är min hud jättetorr. Jag testade att använda mina gamla produkter igen och det vart inte alls så. Tänkte först om det berodde på att min hud är skör nu efter jag gjort operationen. Hade det varit så hade det ju blivit samma med mina andra produkter.

Dessutom reagerade jag på att de kunde inte skicka med ett tack för du handlar av oss brev, eller några varuprover. Nej endast produkterna och följesedel. Det känns faktiskt sniket och opersonligt. Ja jag tycker faktiskt så med tanke på att det är så stort företag som det påstås. Jag har i alla fall fått produkterna sålda till fina Maria som använder just dessa produkter och är jättenöjd med dem. Därför ska ni också när ni läser inse att det var för mig det vart såhär, ge produkten en chans om du är sugen att köpa.

Kommer nog inte handla Caias produkter igen!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En produkt som istället var toppenbra – Neostrata

Jag beställde ju även en primer/fuktktäm ➜ Neostrata Defend och där var det totalt tvärtom. Där fick man med ett tackkort, samt även ett varuprov på en kräm. Det tycker jag gott att man kan skicka med då man handlar produkter för ganska mycket pengar. Den produkten var istället toppenbra och fungerar kanon. Det känns att det är en lätt primer som också tillsätter fukt. När man la den under makeupen så blev det ett jättefint resultat.

Där kommer jag handla fler gånger!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Caia tyvärr inget för mig !

 1. Jag har aldrig hört om Caia innan, men det är alltid tråkigt att lägg pengar på saker som inte funkar. Och det är ju ganska personligt tycke och smak. Ett tag köpte jag mest produkter från Anastasia.
  Kram Kajsahttps://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

 2. Tråkigt att det inte passade dig, men skönt att du fick sålt produkterna vidare med tanke på att de inte är gratis. Jag faller nästan alltid tillbaka till mina favoritprodukter även om jag också provar lite annat ibland.

  Gilla

 3. Jag har bara testat caias läpp brodukter men tyckte att dom var lite smetiga faktiskt 🙂 skönt att börja jobba på måndag i gen 🙂

  Gilla

 4. Det var både botten & toppen i det här inlägget 🙂. Men det kul att läsa om din recension om caia. Även om det var botten. Jag fick bekräftelse på CAIA som företag. Jag kanske kommer att testa någon. Som du säger. Man måste själv testa. Alla har olika hud som sagt 🙂.

  Men vad bra att fuktkrämen du beställde åxå funkar bättre på dig än caias produkter 😊. Att du åxå fick bättre bemötande ifrån fuktkräm företaget 👍

  Ta hand om dig fina du❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.