Alltid lika hög puls och var rädd om huden!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Var rädd om dig själv och din hud !

Här ser ni lite bilder från senaste dagarna, och det har ju varit jättehärligt, mycket fina höstdagar. I går var det ju varmt t.o.m. I går gjorde jag om mina naglar till lite mer mattare med dovare färger. Märker direkt då jag gjort skarpare färger att jag tröttnar direkt. Jag gillar en viss färgskala och vill hålla mig till den. När jag svävar ut så känns det ej bra efter bara någon vecka. Nu har jag vågat mig ut igen och igår och även i morse var jag till skolan och lämnade Bellis utan munskydd. Bellis fröken som sett mig både före, under tiden och nu sa – Oj vad fint det läkt på dig, så fint det är. Av 15 märken så är det vid tre ställen som skorporna är kvar annars är alla borta och fått en ljus rodnad. Den vet jag att jag kommer få leva med ett tag, men hej jag är tjej! Jag kan sminka bort det och roligt att sminka sig nu med foundation och känna att huden är slät och fin och inte massa små födelsemärken och knottror som syns. Det har ju känts ganska meningslöst att sminka sig då egentligen då det i alla fall stört mig innan. Jag har även beställt en produkt som de säljer på kliniken från märket Neostrata. Det känns ju extra givet att man vill göra det nu då man lagt så mycket pengar som jag gjort på ansiktet.

NEOSTRATA DAGKRÄM – Sheer Physical Protection SPF 50+

En mjukgörande dagkräm med en lätt tonad kräm med högt UVA-/UVB skydd. Produkten skyddar och vårdar huden. Den kan användas som daglig fuktkräm. En bra bas att smörja med före sin make-up eller ovanpå ditt serum för att lugna, mjukgöra och skydda huden från uv-ljus. Den är framtagen för att passa när man har gjort exempelvis kemisk peeling, laserbehandling eller etiska behandlingar då huden behöver extra skydd ➜ Neostrata Defend

Ska ju även ha samtal med Jakob från ➜ Nordiska Kliniken – Plastik kirurgi och medicinsk hudvård, efter 2, 4 och 8 veckor och då kan man ju rådfråga honom också vad som vore bäst för mig.

Vad använder ni för hudvårdsprodukter?

Ett samtal från skolan och pulsen blir alltid lika hög

På tal om annat så fick jag samtal på eftermiddagen igår från fritis och ena fritidspedagogen ringde. Man får alltid lika hög puls var gång de ringer från skolan och jag tyckte han aldrig kom till skott när han pratade igår så jag hann skena iväg i ganska många tankar innan han sa vad det var. Det visade sig att han hade ett projekt med barnen igår att de skulle skapa bänkar av trätrallar som han spikade och satt ihop så skulle barnen sedan få måla på bänkarna. När han sa det så tänkte jag – Vad har hänt?! har hon gjort illa sig på en spik, ramlat, tappat färgburk över håret, huden vad? – Ja och Bellis ville ju vara med också såklart och hon var jätteduktig. Ha sa att han sagt till barnen att de måste vara försiktiga. Ja för att komma till saken så hade Bellis kladdat ner sig själv (inte med flit), kläder och fått målarfärg i håret. Han sa att han tog allt på sig och att det var klantigt att han inte satte skyddskläder på, samt inte satt upp håret på de som behövde det och att det var fel av honom att bara säga att de skulle vara försiktiga. Såklart är det inte lätt för ett barn att kunna måla lätt och fint med vanlig målarfärg. Det hördes att han var jätteskamsen och han berättade att han fått bort färgen i hennes hår (pheew), men att det inte gått få bort på kläderna. Jag svarade att det lät som ett jätteroligt projekt för barnen och att göra med barnen och att kläderna struntar vi i, det var detsamma. Huvudsaken inte hon gjort illa sig eller blivit ledsen eller så. Kläderna går ersätta. Såklart är det tråkigt med kläderna och tröjan var faktiskt ny, men det är inget i sammanhanget.

Hade ni krävt att få ersättning för kläderna?, eller tagit lätt på det som jag gjorde? Anser ni att det var Bellis som kladdat för mycket och hon borde kunnat måla utan att få färg på sig? Eller är det lite ogenomtänkt av personalen att man inte tänkte att de kan få färg på sig?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Alltid lika hög puls och var rädd om huden!

 1. Naglarna blev superfina. Hade inte krävt ersättning Precis som de flesta säger. Man tar inte på det finaste i skolan, och får räkna med att något blir förstört. Bra att barnen hade roligt i alla fall

  Gilla

 2. Vilka fina naglar du gjort 😊. Jag hade inte krävt ersättning. Det är barn och ibland är det lätt att man kladdar färg på sig. Han hade ju kunnat säga åt alla som målade att ha på sig förkläde när dom målar

  Gilla

 3. Allt beror ju på vilka kläder som blivit förstörda, men ungarna går väl inte till skolan i det finaste de har tänker jag… Lite klantigt av läraren dock.

  Gilla

 4. Fina naglar, jag har alltid svårt för att bestämma vad jag velat ha, tröttnar dessutom väldigt fort på det jag har. Längesen jag hade nya naglar nu.
  Fattar att du blev orolig, hade också tänkt – kom till saken, säg som det är i stället för att bygga upp en sjuk oro. Tur att det inte hände nåt (mer än färg på kläderna) typ som du sa att om hon skadat sig eller liknande.

  Gilla

 5. Så fina naglarna blev på dig 😃👍.
  Det ser du! 🙂 Folk tänker inte dåliga saker om en när man har en massa sår & skorpor i ansiktet. Bara dem vet orsaken. Kul för dig att höra att ärren läker fint & att det syns utåt med 😃❤️.
  Bra salva som du har köpt 👍. Ja, kanske bra att skydda ansiktet nu när det är skört.
  Jqg förstår att pulsen går upp på dig som förälder som får ett samtal från skolan. Å jag förstår paniken i dig när han är utdragen 😬. Såå jobbigt. Men Såå skönt inget allvarligt hade hänt Bellis😅❤️.
  Jag tycker det är dåligt av skolan/läraren att inte ha förklädde till hands. Men man lär sig av sina misstag. Så nu kanske skolan köper in förkläde 🙂. Så barn för använda dem när dem ska mål.
  Nej! Jag hade inte bett om ersättning för kläderna! Som du åxå tänker. Det är bara kläder som kan ersättas. Å Bellis kommer ändå växa ur dem. Den stora huvudsaken är att det inte hade hänt något med Bellis ❤️.
  Men hur fick hon färg på sig?
  Det är det jag tänker på.
  Ta hand om er❣️

  Gilla

 6. Skulle inte krävt ersättning o inte ska han behöva ringa o be om ursäkt heller. Saker o ting händer o nu kladdade hon ner sig med färg.
  Ingen skadad eller något.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s