Ser ut som en orm som ömsar skinn!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Ser ut som en orm som ömsar skinn, ja eller något åt det hållet!

God förmiddag på er och alltid härligt med fredagar, inte sant?! Hur är det med mig då? Jodå det är ok, det läker och så som det ska. Nu är jag typ som en orm som ömsar skinn. Eller nja, man kan se det mer som jag skulle bränt mig i solen och börjar flagna så ser jag ut på näsan nu. Svullnaden och delvis rodnaden har lagt sig och det går åt rätt håll. Övriga märken efter borttagningen av födelsemärken ser också lika ut, men det är ju mest aktivitet på näsan just för att det är där man gjorde mest och där gick han ju rätt hårdast åt på den. För er som missat så har jag varit och tagit bort födelsemärken, slätat ut huden på näsan från ojämnheter, tagit bort vårtor, märken i ansiktet och på halsen på ➜ Nordiska Kliniken och ni kan läsa om det i detta inlägget ➜ Stockholm och du får en jättefin näsa . Det har frågats efter bild på mig hur jag ser ut och vill att jag ska visa upp mig. Jag säger då ALLVARLIGT?! vad trodde man?, det är ganska klumpigt att fråga så då ni själva inte skulle lägga ut sådan bild på er själva på er blogg eller annan social media. Att en kompis, familjemedlem frågar det är en annan sak för dem gör det för de känner mig. Ni känner inte mig och hur stor risk är det att jag skulle göra det, det är bra ren nyfikenhet som det frågas om det. JA, jag kan lägga ut bilder på mig själv igen när jag känner att jag har läkt och inte ser ut som jag fått en snyting på krogen! En kompis till mig skojade och sa att jag skulle gå utan munskydd då jag lämnra eller hämta tösen från skolan och kanske så skulle det spridas rykten om att jag börjat slåss på krogen, ja why not! vissa är ju hopplösa på att sprida rykten. Tänk att vi aldrig växer ifrån sådant trams, varför är det så roligt att prata och snoka i andras liv? Vet ni jag städar vid min egen dörr först, där borde man se över sin kvast och sopborste först innan man håller på.

Måste i alla fall berömma ➜ Nordiska Kliniken, för vilka proffsiga och fina människor som jobbar där. Både Jakob och Karolina som behandlade mig var verkligen toppbetyg på. Jakon började t.o.m prata om ett glassmärke som han trodde vi tillverkade här. Han blandade dock ihop det, så vi fnissade lite åt det båda två. Han kallade mig t.o.m vännen istället för mitt namn just för at lugna mig vid ett tillfälle då det gjorde jätteont på mig av lasern. Karolina tog sig tid att ringa mig dagen efter för att förklara ytterligare hur läkningen går till. Jag känner bara glädje och kärlek till dem och funderar på att skicka ett blomsterbud till dem när allt är läkt och klart.

Bara kärlek till dem

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

21 reaktioner till “Ser ut som en orm som ömsar skinn!

 1. Mycke bra skrivet!!! Om någon är ny opererad så ska man inte fråga om bilder. Det är lite känsligt eftersom man läker och kanske inte känner sig så bekväm med det. Jag skulle nog inte lägga upp en bild under läkningen. Men sen när det lagt sig och man kan se resultatet. Då vore det kul att visa.
  Du är ett guld korn som säger ifrån och ger bra förklaringar när något inte riktigt faller i smaken vid kommentarer ❤

  Gillad av 1 person

  1. Ja känns så okänsligt på något vis. Samt att man ska syna och jämföra. Det är ju trots allt så jag sett ut i alla år och då vill man inte få en kommentar att – Oj vilken skillnad osv. Visst de menar såklart väl då de säger så. Det är ändå känsligt och inget man känner man vill tittas ut om på bilder.

   Gilla

 2. Skönt att höra att du har ett bra läkarkött och att huden återhämtar sig. Det finns verkligen människor till allt tyvärr och det är många människor som är så nyfikna att dem inte tänker före dem kommenterar. Tycker du skall återhämta dig och ta all den tid du behöver. Viktigaste är att du är nöjd med resultatet och att läkningen går åt rätt håll! 🌺

  Gillad av 1 person

  1. Ja det går åt rätt håll, nu är det de hårdaste skorporna kvar bara som ska lossa och jag låter de trilla av av sig själv då jag inte vill pilla alls då det hämmar läkningen och kan också ge fula ärr om man inte har tålamodet. Ja precis viktigast är att jag är nöjd såklart =D

   Gilla

  1. Ja kan hända, men sedan är det ju mig själv att skylla att jag skriver om det också. Jag tror ingen noterat mina födelsemärken på korten då jag inte valt kort då de syns och hade jag inte berättat så hade ju ingen vetat om det. Nu blir det ju en nyfikenhet också när jag betalat mycket pengar och gått på en klinik och gjort. Då skapar det lusten att se skillnaden.

   Gilla

 3. Då har dem gjort ett bra jobb eller så är din kropp bra på att läkas 🙂. Jätteskönt att det läker fint.
  Folk är så nyfikna av sig. Å visa vill bara skapa skvaller. En för & efterbild skulle vara kul att se. Såklart när du är redo för efterbilden! Om du åxå vill! Inget måste ❤️.

  Vad skönt att du kände dig trygg där & avslappnad 😊. Såklart man ska ge feelbeck när stället känns så bra. Det var ju jättesnällt att Karro ringde dagen efter & fråga hur du mådde.
  Varför inte skicka ett blombud🙂

  Ta hand om dig & krya på dig❣️

  Gillad av 1 person

  1. Nej kommer inte visa en före och efter bild? Då födelsemärkena varit känsligt för mig och något som jag mått dåligt över länge så känner inte jag att jag vill ha kommentarer om att oj så mycket finare det vart eller ja liknande kommentarer. Jag menar för en vecka sedan så var det ju jag med födelemärkena och nu en vecka sedan är det jag utan.

   Gillad av 1 person

 4. Oj det låter som att det skulle kunna svida och göra ont också! Så skönt iallafall att du blev väl omhändertagen på kliniken. Jag fattar helt ärligt inte varför någon frågar efter foton. Nyfikenheten går för långt ibland.

  Gillad av 1 person

  1. Ja nyfikenheten är svår för många, och jag får skylla mig själv lite som skrivit om det på bloggen då det blir en nyfikenhet av det. Ja det kliar, sticks och spänner också väldigt. När jag haft på salvan så sätter det igång en stund efter att det börjar lossa mer och mer och då kliar det kan jag lova.

   Gillad av 1 person

 5. Vad skönt att allt gick bra på kliniken och jag hade reagerat likadant som dig vid sådana frågor. Bilderna ska du självklart ha för dig själv. Kramis ❤

  Gillad av 1 person

  1. Ja nu har det läkt fort hittils, men nu är det de tjockaste partierna på skorporna kvar och misstänker att det kommer ta lite fler dagar till så bara gilla läget. Jag är ju sjukskriven en vecka till, så hoppas att jag är fit for fight igen efter det och att skorporna är borta så att jag fått en skyddande hinna på ärren

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.