Kejbert Koncept – Mode i min smak

Hittat en webbshop som är mode helt i min smak

Stickat är något som jag älskar och allt från stickade tröjor till stickade klänningar och stickade koftor. Jag har följt ➜ Kejbert Koncept länge på deras instagram och tycker verkligen om deras mode. Älskar färgerna och kläderna. Jag hade kunnat shoppa loss hur mycket som helst och det hade kunnat damma i plånboken. Eller ja kontot på Klarna stigit i höjden. Jag har ju som sagt lagt massor av pengar på mig själv som ni såg nu i tidigare inlägg så för mig blir det ingen shopping härifrån just nu. Dock när allt lugnat sig kommer jag shoppa något därifrån det är något som är säkert, för visst är det otroligt snygga kläder. Dock kostar det ju lite det är ju så, vissa plagg jag hittat och vill ha kostar ju närmare 2000kr. Plaggen ovan hade mer än gärna fått hänga i min garderob nu i höst

KIKA IN TILL WEBBSHOPPEN

På tal om annat så fick jag en till kallelse för jobbintervju häromdagen då vi var i Stockholm och det var en barnskötartjänst som hjälpfröken i en klass med 2.a klassare. Samt sedan efter det sedan jobba på fritids. Låter också jätteintressant, så får se vart och om jag hamnar på någon av tjänsterna sedan.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Kejbert Koncept – Mode i min smak

 1. Kläderna är så snygga så förstår att du kunnat handla hur mycket som helst. Däremot är 2000kr för dyrt i alla fall för mig men då är det nog väldigt bra kvalité och att de håller länge. Lycka till med intervjun och hoppas du får någon av tjänsterna.

  Gillad av 1 person

 2. Åh så spännande att du ska på en till arbets intervjun 😃 stickade tröjor är värkligen det bästa på hösten tycket jag ska in och kika på den sidan 😃

  Gillad av 1 person

 3. Jättesnygga kläder på bilden. Men jag gillar inte stickat. Jag tycker det sticker på kroppen 🙂.
  Åå kul med jobberbjudande 😃. Det är ju bara att gå på intervjuerna. Sen se vad det leder till.
  Lycka till❣️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s