Sämsta starten och en jobbig nervositet!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Sämsta tänkbara starten på dagen för alla inräknade

Idag har det inte varit en bra start här kan man säga. Bellis vaknade på helt fel sida idag, hon var på supertjurigt humör och absolut INGENTING passade. Hårborsten rök i golvet och jag fick ta det ena efter det andra. Hon fick gå in på sitt rum och avreagera sig och lägga sig igen en stund och under tiden fick jag också försöka hitta rätt energi igen. Det var alltså sämsta tänkbara starten och det gjorde mig ledsen. Jag fick tillslut iväg henne till skolan. Vi cyklade dit tillsammans och då gick det över och hon var glad och vid rätt energi igen. Vi kom för sent, det var dock bara 5-7 min, men det är inte ok då jag tycker att hon ska lära sig att man håller tiderna. Fast sådana här gånger är det mycket bättre att man skiljs åt och det är en bra stund än att man stressar än mera. Dock brast det för mig efter jag vinkat av henne, det är värsta som finns de här starterna på morgonen. Det har fortsatt sedan suttit i på mig och jag känner att jag oroar mig för henne att hon också ska vara deppig och ledsen som mig.

Idag ska jag också på en anställningsintervju och jag vet att jag har mycket erfarenhet och rätt utbildning och allt talar plus för det. Dock får jag inte rätta känslan och en oro pyr som gör att jag känner ett obehag mer än förväntan. Vet inte om det är blandat med starten på morgonen och en väldig nervositet som resulterar mitt mående. Eller så är det helt enkelt så att det är rätt energi jag känner att jag kommer inte få jobbet denna gången Får säkert inte svar idag heller och hur kommer jag tolka det då när de säger så? Är det kört då?

Inget pepp hjälper heller utan jag vill bara ha svaret för vem vet svaret, jo dem!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Sämsta starten och en jobbig nervositet!

 1. Hoppas det gick bra på intervjun. 🙂
  De har inte så att de som varit vikarier länge ska förtur efter en viss tid ?
  Håller tummarna för dig 🙂

  Gilla

 2. Tråkigt att det blev den starten på dagen. Tyvärr kan man inte styra vilket humör ens barn är på när de vaknar. Däremot tycker jag du gjorde rätt att hon fick gå in på sitt rum och avreagera sig och att ni sedan kunde vara sams när du lämnade henne på skolan. Hoppas du fick en bättre känsla när du var på anställningsintervjun och att du tycker den gick bra.

  Gilla

 3. Det är verkligen jobbigt när man får dessa morgontimmar med sina barn innan man skiljs åt. Mycket energi som går åt. Trots denna start på morgonen hoppas jag verkligen att det går bra på intervjun idag! 🙏🌺

  Gilla

 4. Fy för att vakna på fel sida jobbigt när morgonen inte blir på ett bra sätt hoppas du får en bättre morgon i morgon ♥️

  Gilla

 5. En dålig start på dagen kan verkligen ställa till det. Håller tummarna för att du får jobbet. Jobbigt när man har den där oroliga känslan efteråt.

  Gilla

 6. Sådana mornar är aldrig bra, och det blir ju lite av en ond cirkel. Hoppas det kändes bra på intervjun, och oftast brukar man väl få svar nån dag senare?

  Gilla

 7. Vad jobbigt när det blir sådana mornar och man vet inte hur man ska hantera barnen när dom är på det humöret.
  Lycka till på arbetsintervju håller tummarna för dig

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.