En helg med spritter i kroppen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Nu finns det många anledningar till att det spritter i kroppen!

Ja vart börjar vi, ! Den här helgen är anpassad för vår fina tös som blivit så stor och man märker det mer och mer på så mycket. I helgen är det T I V O L I i stan och såklart har vi besökt det och tösen har fått åka både igår och idag. I går var jag med henne ner en sväng efter jobbet och det är hutlösa priser på detta egentligen. Det kostar 200kr för att få åka 5 gånger. Jag köpte en sådan remsa och så gjorde även BQ idag och hon fick åka 5 gånger. Vi är ju snart uppe i inträdet för oss tre på Gröna Lund och då är det ju mycket bättre attraktioner att åka där. Dock ska vi inte gnälla, hon tyckte att det var jätteroligt. I går träffade vi på min kompis Madde och hennes barn, så de åkte lite. Idag var hon där med pappa och hon åkte med sin ”pojkvän” som vi kallar det. Dock är det ju ej så, men de är väldigt fästa vid varandra. Två lyckade dagar på stan med andra ord. Det är inta stor odds för en att man vinner när man spelar eller gör lotteri på nöjesfält och tivoli. Man får spela bort ganska många penar. Hon fick ett sådant här hjärta när hon styrde en sådan där griparm, och det var ju toppen så hon kände att hon kunde få med sig något hem.

Idag när pappa med vågade hon åka en karusell tillsammans med honom som heter ”virvelvinden”, den hade jag inte vågat åka med, samt heller inte tillåtit om jag varit med, för jag är mer harig än BQ. Det hade dock gått bra! Hennes killkompis med ena bror skulle åka den och då ville ju såklart hon också.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Fler anledningar till att det spritter i kroppen!

När vi kom hem från tivolit så levererades en stycke brun labrador hem till oss fram tills på söndag kväll då han ska åka hem igen. Det är jättegosig och snäll vovve. Han är lik vår Bellman vi hade på många plan, inte bara utseendemässigt. Då pratar jag inte ras, färg eller labradorers personlighet. Det är annat som jag syftar på. Det är i alla fall jättemysigt att ha honom här. Ni ser ju hur tighta dem är och vovven har ju inget emot att han blir klappad och gosad med hela tiden som Bellis vill. Han följer efter mig lite för mycket ibland och visst kan det bli lite ”stressigt” och man känner att man stör hans sömn som ett exempel om jag behöver ut i köket eller gå på toaletten. Då är han som en blixt efter mig. Idag då jag duschade låg han precis utanför och tittade in, det kändes typ som man vart gluttad på av en karl eller något, fniss.

Jag kan berätta en rolig grej att jag ska på arbetsintervju på måndag för en barnskötartjänst. Det är 4 tjänster de söker och det var runt ”200st” som sökt. Känns lite roligt att de handplockat mig som en av kandidaterna och går det vägen gör det, annars är det bara att fortsätta att söka vidare och jobba som vikarie som jag gör nu.

Nu är det lördag och nu tänker jag nollställa mig och ha en fortsatt bra helg

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “En helg med spritter i kroppen

  1. Detta låter verkligen som ett perfekt avslut utav sommaren. Underbara minnen ni ger henne. Roligt för dottern att få besöka/åka två tillfällen under helgen! 🌺 Aldrig varit på Gröna Lund. Finns dock i min bucketlist 🥂 Hoppas verkligen du får jobbet!

    Gilla

  2. Åh virvelvinden den åkte jag också mycket förut på tivoli och på gröna Lund. Vad mysigt att ni är hundvakt nu ett par dagar. Man ser verkligen att bellis tycker om honom. Så mysigt 🙂

    Gilla

  3. Vad roligt med tivoli, men håller med om att priserna är enorma på sådana ställen. Men eftersom föräldrar faktiskt betalar det för sina barn så kan tivoliarrangörerna fortsätta. Jag hade nog föredragit liseberg =) Få åka hur mkt som helst =) Men skoj för barnen att få åka lite sådär emellanåt.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.