När mellantinget måste finnas med!

Älskade barnen på förskolan
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Brun labrador och höstmarknad i stan

God förmiddag på er, FREDAG, ja bästa dagen på veckan. Jag jobbar till halv 4 och ikväll kommer bruna labradoren Lukas till oss också minsann och stannar över helgen, så sött. Vi kommer ha tivoli och höstmarknad här i stan denna helgen, så det sammanfattar väl denna dagen och helgen kan man väl säga. Ja ni kan ju tro att Bellis är ganska överlycklig för alla momenten där. Jag tycker också det ska bli underbart att få gosa brun labbe. Denna labradoren är dock inte sådan kelgris som man själv önskar, han vill gå undan efter ett tag, fniss Det händer inte så mycket om dagarna som man tror. Jag jobbar mycket nu, vilket såklart är jättebra. Jag har varit på ett och samma ställe och vikarierat i snart en månad och jag trivs toppenbra där och de trivs jättebra med mig också. Barnen är helt fantastiska, ja det är alla barn. De tog in mig så snabbt och det är jag så glad över och känner att man gör ett bra jobb med dem. Skulle jobba veckan som kommer nu med, men jag kommer vara sjukskriven då en vecka, sedan får vi se hur det ser ut veckan efter sedan. På tisdag är det dags för min behandling i Stockholm, spännande värre.

Nu biter det lite i kinderna då man är ute om dagarna på gården med barnen. Det var kalla vindar igår och första gången som pannband och fingervantar åkte på. Barnen frös också och ville ha varmare kläder, mössa och vantar på. Så en mugg med värmande gott te värmde mig gott ute. Jag har beställt mig en tjockare jacka nu, inte en vinterjacka utan en höstjacka. Jag har ingen sådan och det är för varmt med vinterjacka redan. Jag rensade undan 7-8 jackor i våras som jag lämnade till klädinsamling så nu var det dags för en ny värmande höstjacka. Jag hoppas att den hinner komma så har jag den till efter nästa vecka. Lager på lager fungerar ju också, den varianten får jag köra på fram tills nya jackan kommer. För visst jackor har jag, men mest snyggjackor och vinterjackor. Den jag köpt är en praktisk jacka som fungerar för lek och utevistelse. Ja helt enkelt så måste även ett mellanting också finnas för att det ska vara praktiskt då man jobbar.

Nu måste jag gå jobba igen och ha det gott i höstvädret!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “När mellantinget måste finnas med!

 1. Det är lite svårt nu att veta vad man ska ha på sig för att inte frysa. Hoppas du får jackan levererat snabbt så du slipper frysa.

  Gilla

 2. Så härligt att ha en hund i helgen. Djur kan vara underbara och det är ju bra att den kan gå undan för att vara själv. Höstmarknad låter mysigt och man känner nu att hösten har definitivt kommit. Ska nog själv försöka hitta mina benvärmare och ta fram en varmare jacka.

  Gilla

 3. Hoppas det går bra med din sjukskrivning.

  Tänker alltid när jag läser om din och ”dina” labradorer runt dig hur du verkligen älskar hundar. Det måste vara tufft att inte livet just nu är i sådan fas att köpa en? Men fint att ni får låna i alla fall.

  Skilla har fått börja på hunddagis men det kostar ju en del. Tänkte du som är sådan hundvän kanske skulle börja med hunddagis? Nu har du ju visserligen ditt jobb inom förskolan men tänker till framtiden 😊.

  Gilla

 4. Låter verkligen som en mysig helg tillsammans. Även om man nu är vuxen tycker man alltid tivolin är trevliga och man blir som barn igen. Även ta med sina egna barn blir ännu roligare. Få mysa med hunden låter också mysigt! Hoppas verkligen vädret är på er sida över helgen; stora kramar! 🌺

  Gilla

 5. Marknader är så himla kul att gå på, även om det brukar vara samma sak varje gång så är det kul att gå. Här i stan brukar det vara en vår – och höstmarknad varje år, men det har inte varit någon varken nu i år eller förra året på grund utav pandemin synd nog.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s