Vår loppis i går slog rekord

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Vi slog rekord igår på loppisen!

Igår hade vi som sagt loppis och vi visste inte alls vad vi skulle förvänta oss då det regnade ute ganska rejält. Vi hade loppisen hemma hos min vän i deras carport och de bor 15 min från stan. Samt det är ändå en pandemi som fortsatt finns där till viss del och man måste också finna sig i det. Loppisen vi ordnat var mellan 11 och 16 och vi är tre stycken som ordnat loppisen. Vi har gjort mycket reklam för den alla tre. Jag har satt upp lappar på anslagstavlor centralt och Erica i hennes område och min andra kompis lite utanför stan åt andra hållet. Vi har gjort reklam på instagram, facebook och i köp och säljgrupper. Det har varit i rull hela tiden sedan 3 veckor tillbaka. I går 5 i 11 så kom det folk direkt ett gäng på 5 personer. Samt sedan började det rulla in fler bilar och komma människor. Vi fick bilda lite kösystem och även hålla avstånd. Dessutom var vi ju utomhus under tak och de var duktiga på att hålla avstånd sinsemellan de som kom. Mellan 11 och 13 så var det folk inströmmande hela tiden. Mellan 13 och 14 var det lite lugnare sedan kom det en ström igen. När klockan var halv 4 och vi tyckte att vi kunde börja plocka ihop lite smått kom det nya och vi fick plocka fram i lådorna igen det som de önskade.

Alltså vi sålde sammanlagt tillsammans för 8500kr igår. Samt när jag kom hem igår la jag ut allt det som jag hade kvar på facebooksgrupper i Köp och Sälj. Nu har jag hittills sålt för 800kr där med. Helt sjukt vad folk köper grejer och jag måste säga att jag står och gapar och har tappat hakan än för jag trodde inte på detta. Jag måste dock ge oss cred för vi har ordnat det grymt bra och vi säljer kläder, skor och barntillbehör med grymt bra kvalíte. Vi kommer ha en loppis till nu längre fram i höst och då måste jag ner i källaren och leta fram Bellis kläder i mindre storlek för det tog jag ej fram den här gången då jag inte vet exakt vilken av källarförråden det låg i och jag har faktiskt inte haft tiden att leta. Med tanke på att jag redan hade så enormt mycket redan att sälja.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Vår loppis i går slog rekord

 1. Så underbart att bli av med saker man inte längre behöver. Ni slog verkligen rekord och vad bra att saker kommer till användning av någon annan. Kul också att stå tillsammans. Blev lite sugen på att försöka ta tag i alla de där kartongerna som står i källaren och skräpar.

  Gilla

 2. Åh vad roligt att loppisen vart en succé. Otroligt vad folk kan handla när det kommer till loppisar. Det är ju det att man kan hitta fina kläder till ett bättre pris än om man skulle handla nytt. Vet själv vad jag har gjort för fynd på loppisar. Kul att du har kunnat sälja en del som inte vart sålda på loppisen. Köp och sälj grupper på facebook är väldigt bra att det finns.

  Gilla

 3. Så kul att det gick bra för er att sälja grejer på er loppis 😃👏🏻. Kul att folk kom trotts vädret. Men ni har annonserat bra. Så stor eloge för det 👏🏻👏🏻 . Nått ut till många.

  Vad bra att du fortfarande var taggad på att sälja när du kom hem. Så du fick in en slant till 😃👏🏻👍

  Ta hand om dig! Kram❣️

  Gilla

 4. Vad kul att det gick bra och att ni fick sälja av en hel del. Förstår att ni kommer göra om det för det är ju trots allt ett bra sätt att bli av med det som inte kommer användas mer.

  Gilla

 5. Vad roligt att det gick så bra med loppisen. Det är verkligen inte dåligt vilken summa ni fick in. Handlar gärna begagnade barnkläder då barnen växer så fort och hinner inte använda dem så länge förrän de skall uppdateras till en större storlek. Funderar om man skall fixa i ordning en loppis här hemma med. Hade du bott lite närmare hade jag förmodligen också kommit och kollat! 🌺

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s