Loppis och höstens ingång!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Fredag så underbart och fint väder är det, eller nja det sistnämnda var väl inte riktigt sant då. I går hade vi strålande sol och runt 25 grader här. Såklart superhärligt och vi njöt till fulla drag. Jag har nog ändå gjort mig redo för hösten och känner att jag ser fram emot det och tycker det ska bli skönt med svalare dagar och allt det hör den till. Det märktes också så tydligt på barnen på jobbet att det var varmare ute igår. De blir tröttare av de varma dagarna och faktiskt gnälligare. Det är i alla fall härligt att det är fredag som sagt och jag är taggad för kvällen då jag och mina andra två i familjen myser och har fredagsmys. Ikväll ska jag göra ett gott recept på fläskfilérätt på en tomat och potatisbädd i ugnen. Kommer lägga ut receptet som alltid så det ska låta er smakas också.

I går satt jag från jag kom hem från jobbet i stort sett och höll på med allt som ska vara med på loppisen på söndag. Det som är kvar är att jag måste köpa maskeringstejp som jag kan tejpa på ytterkläderna och skriva priset på. Vi hoppas nu innerligt att vi annonserat ordentligt så att folk hittar till vår loppis. Det som ej blir sålt sedan ska jag fota och sätta ut på köp och sälj framöver också. Alternativt kan man ju ha en loppis till om ett tag också, det går ju det med. Dock är det ju kallare ute nu. På söndag kommer vi stå inne i ett garage och det är jag och två till som kommer stå där och sälja.

Nu ska jag brumma iväg och jobba, jobbar till 18:30 och stänger bygget idag!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Loppis och höstens ingång!

 1. Skönt att kunna sälja av lite saker på loppis. Önskar jag kunde ta tag i allt som står i källaren och bara sälja det. Lycka till!

  Gilla

 2. Jag verkligen skifte på väder. Ena dagen sol & sommarvärme andra dagen höstväder med disigt 😅.
  Ja, man blir ju påverkad av vädret. Blir en chock för kroppen att ställa om sig hela tiden. Svettas, normal kropps temperatur, svettas 😄.
  Mysigt att ha fredags mys. Brukar jag med ha här hemma. Tända ljus å så ☺️. Rätten lät god. Tyvärr har jag en här hemma som inte äter tomater.
  Kul med loppis. Även om det kräver lite jobb kring det. Hoppas att det går bra. Att du får sållat mycket.
  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 3. Jag trivs också bättre nu när det är kyligare i luften. Härligt med loppis. Hoppas du får mycket sålt så du blir av med det du vill sälja. Gillar också att gå på loppis och även second hand butiker.

  Gilla

 4. jag tycker det är myssigt med höst men inte hela tiden regn. borde tånda lite ljus mer. men ja man man är nu beredd på hösten..

  Gilla

 5. Vad skönt att bli av med saker som är för små och hoppas på att det går bra för er på söndag och att du får det sålt det du har. Ja det har verkligen blivit kyligare ute nu

  Gilla

 6. Så skönt att bli av med grejer! Vi har stått på en loppis hittills i höst, hoppas det blir en inomhus till vintern. Vi har jobbat oss ner från 20 fulla kartonger till 6 🙂

  Gilla

 7. Haha åh jag tycker nästan också det var jobbigt att det blev varmt igen, när man har förberett sig för hösten liksom.. ^^

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.