Somrig och höstig morgon

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Somrig och höstig morgon

 1. Här är det verkligen en höst dag här på morgonen med mulligt och en kall luft 🙂 jag längtar verkligen tills den riktiga hösen kommer 🙂

  Gilla

 2. Vädret känn verkligen som en blandning mellan årstiderna just nu. Nätterna är höstiga och dagarna är somriga. Gäller att njuta av solen och värmen just nu.

  Gilla

 3. Så är det nu verkligen. En skiftning mellan sommar & höst 🌼☀️🍁.
  Jag njuter så fort solen tittar fram & solen är varm ☺️

  Så fin Bellis va i sina kläder 😃

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 4. Kan vara svårt att definiera vilken årstid det egentligen är i brytet. Enligt kalendern ska det ju vara höst och då tänker jag mig höstkläder, kallt och blåsigt men när jag var ute var det ju väldigt varmt, gick i trekvartsbyxor och tshirt… kontraster =)

  Gilla

 5. Så fin hon är, vädret känns som en blandning av sommar och höst just nu.
  Känns underbart så länge det inte regnar.
  Höstigt väder med sol som vi haft senaste dagarna får mig att älska hösten.
  Hoppas ni får en fin dag

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.