En praktikant och en lady in red!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Lady in red och en praktikant!

Igår hade vi en praktikant på jobbet mellan 15 och 17:30, hon vart jättepoppis bland barnen och vi andra i personalen konstaterade att vi behövdes inte hon skötte ju barnen exemplariskt just eftersom många av barnen ville vara just där hon var. Praktikanten heter Bellis och jag är stolt mamma till henne . Hon fick fiskas upp kl 15 på skolan och vara med mig de två sista timmarna på jobbet just eftersom vi får inte ihop schemat helt denna veckan. Det innebär att hon ska gå till närmare 18 varje dag på fritis utom just idag då jag valt att ta ledigt. BQ ska hålla i ett eget säljmöte i morgon tillsammans med fler andra och det är massa förberedelser för det och han kan då således inte åka tidigare från Västerås för att hon ska slippa ha 17:30- 18 tider varje dag. Han kommer hem 17:30 om dagarna så det är lika illa pinkat. På fredag jobbar jag t.o.m till 18:15. Då tyckte jag och kollegorna att åk och hämta henne så får hon vara med de sista timmarna här då är hon ju ändå med mamma. Barnen mår inte dåligt på fritis eller förskola, det gör INTE Bellis heller SÅKLART INTE! Dock är det långa dagar för henne att gå de tiderna varje dag och därför har vi pusslat för att få det fungera. I morgon går hon hem 14:30 och får vara med vänner till oss tills jag slutat. Det var då således ett superlyckat drag för hon passade och lekte med barnen jättebra och hon vart ju deras idol då en större tjej kommer och leker med dem.

Idag har jag varit och gjort om mina naglar och idag fick de bli lite eldsprakande och mer höstiga. Jag hade egentligen tänkt mig en mer orangeröd, denna såg mer ”orangeröd” ut i skenet inne på nagelsalongen. Dock så är jag nöjd ändå, tycker de vart finfina. För mig är hösten färgsprakande och det tycker jag dessa naglar symboliserar.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “En praktikant och en lady in red!

 1. Härligt att hon kan vara med dig på ditt jobb några timmar och att hon vart poppis hos barnen. Så snygg röd färg du har på naglarna. Skulle kanske fixa mina naglar då det var ett tag sen jag gjorde det sist. Ska i så fall gå dit jag gjorde det förra gången.

  Gillad av 1 person

 2. Vad skönt att du kunde ta med henne till jobbet sista timmen 🙂 alltid härligt då man kan ta med sej barnen till jobbet i bland ❤ din naglar är verkligen super fina 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Vad bra det gick att lösa. Det är så tråkigt då det ska behöva bli så långa dagar, och jag tror faktiskt inte det är bra… Sen finns det omständigheter som gör att det blir så i perioder. Levde ju ensam med barn och hade ingen som kunde hjälpa mig.

  Gillad av 1 person

 4. Superbra att det gick att lösa genom att Bellis fick vara praktikant! Win win då hon säkert tyckte att det var superroligt att få vara den stora tjejen och hänga på mammas jobb! Kommer ihåg att jag alltid kände mig lite ”viktig” när jag fick vara med mamma eller pappa på jobbet 😀

  Gillad av 1 person

 5. När jag börja läsa att ni hade en praktikant på ditt jobb. Så trodde jag att det var en elev ifrån någon skola. Men när jag läste att det var din dotter Bellis. Så var det lite roligt 😄.

  Att pussla ihop veckorna är inte lätt ibland. Å ibland går det inte. Oftast går det att lösa. Som nu när hon fick följa med till ditt jobb. Det blev ju väldigt uppskattat ifrån barnen 😃👍.
  Så bra att hon går hem. Sen är med kompisar till er vars barn hon går ihop med mycket bra 👍.

  Härligt att unna sig 😃 som du fixa dina naglar 💅 idag & jag fixa mitt hår. Naglarna blev jättefina 😃👌🏼
  Jo, hösten 🍁är en färgsprakande årstid. Iaf dem soliga ☀️dagarna 😊& innan november då det ofta är grå trista dagar.

  Ta hand om dig! Låt dig kunna andas & vila lite i din vardag❣️

  Gillad av 1 person

 6. Vad kul att hon fick komma dom sista två timmarna på ditt jobb och att barnen tyckte det va kul att hon kom och lekte lite 😊.. Förstår att barnen tyckte hon va en idol 😊. Ja jag känner igen det där pusslandet med tider för det har vi här med 😊

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s