Besöka TED restaurang?!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Nu blir det Nordiska Kliniken och TED Restaurang!

I september nu ska vi till Stockholm jag och BQ där jag ska göra en behandling på ➜ Nordiska kliniken. Då har vi lite funderingar över vad vi ska äta lunchen innan i Stockholm eftersom vi tänker ha en heldag där. Jag har kikat runt lite och jag har fastnat lite för ➜ TED restaurang, lutar just nu åt det. Dock finns det ju bra matställen överallt i Stockholm så antar att vi kan fastna för något helt annat ställe, TIPSA MIG GÄRNA om ni har ett ess i ärmen. Vilket matställe tycker ni levererar i Stockholm och vart ligger det?

Här nedan ser ni bilder från när vi var där i somras nu på en två dagars för att besöka Gröna Lund!

Nu har jag rast på jobbet och jobbar 8-16:30 idag, så det är bara fortsätta att tuta på tills det är FREDAG och helg! Ja nåväl fredag är det ju redan, men ni hajar nog vad jag menar!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Besöka TED restaurang?!

 1. Många år sedan jag var i Stockholm men det finns ju mängder av fina restauranger. Beror väl på om man vill ha ”fint”, ”kändisställe” , annorlunda eller en mysig restaurang.
  Själv hade jag valt ett mysigt ställe med överraskande god mat i betyg…..

  Gilla

 2. Vid Hallwylska museumet finns en restaurang som är gudomlig. De har det mesta som kan mäta både för aptit och ögon. Så den rekommenderar jag.
  Va spännande med en hel dag och hoppas att det går bra kliniken och att du blir nöjd ❤

  Gilla

 3. Härligt att ni ska till Stockholm. Har tyvärr inget tips på restaurang då jag är väldigt sällan till Stockholm. Hoppas du får en bra helg.

  Gilla

 4. Kul med besök i Stockholm. Svårt beroende på vad man vill äta. Det finns så många att välja på och just lunchställen är jag inte bra på.

  Gilla

 5. Men vad kul att du ska till Stockholm och göra en behandling 🙂 Terestaurangen är inte det Biancas ex Philip som äger den har jag för mej 🙂

  Gilla

 6. Känner inte alls till restaurangerna i Stockholm, men vad ni än väljer kommer det förhoppningsvis bli bra. Längesen jag var i Stockholm nu, men saknar det helt klart.

  Gilla

 7. Trevligt att besöka stor staden. Hoppas att det går bra med undersökningen 🙏🏻🤗 Håller allt jag kan ✊✊🤞😊.

  Tyvärr. Kan inte sth så bra. Så kan ingen bra resturang. Hoppas att det är någon annan i kommentars fältet som kan tipsa om restauranger.

  Ha en bra dag i sth! 🤗😘

  Gilla

 8. Om du gillar libanesiskt måste jag rekommendera Tabbouli! Det finns i city och på Söder i alla fall vet jag 😀
  Trevlig helg!

  Gilla

 9. åhh ja minns ett jätte bra matställe i stockholm , dock osäker vad gatan heta där den låg. det var en byggnad med massa av olika matbarer inomhus. tror den byggnaden var i närheten av ett hotell och typ någon byggnad som heta filmstaden eller nått liknade nått med film i alla fall och nått form av torg framför om ja minns rätt….. haha okej ja vet inte om du blev klokare av min beskrivning här 😂❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s