Borde tänkt annorlunda!

Bästa stunden på dagen är när man har cykel-stunden med henne på morgonen. Solen skiner och vi småpratar med varandra fram till skolan, så mysigt.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Märktes vilken grupp människor som var där!

Igår var jag ju som sagt på BIO och såg AFTER WE FELL, mycket bra film och kan bara ge högsta betyg på den. Nu längtar man tills man får se sista delen som redan är skapad, men man vet inte när den släpps. Dock förstördes hela biovistelsen av att det var mycket tonåringar och så är det väl också med sådana här filmer. Det är väl mest för dem, dock var några kanske i 12 års åldern och ALLTSÅ de sprang ut och in från salongen runt 5 gånger räknade jag det till. Samt likaså även några andra i samma ålder. Reagerade på att det sprang ut på toaletten ut och in eller vad det nu gjordes där ute. Det störde mig extremt mycket för de kunde inte vara tysta heller då de gick förbi utan viskade (det var inte viska) och fnissa. Samt det prasslades med godispåsar mycket mer än vad det brukar göra. Det märktes att det var mest yngre i salongen. De har inte samma förstånd. Man kan ju också undra varför man vill gå på en bio och inte se hela filmen?

Det togs selfies också som lös upp då och då och när kärleksscener kom så fnissades det ganska mycket. Först kände jag mig pinsam som jag var vuxen på stan som skulle ha koll på alla småvuxna där inne. Dock kom det fler i min ålder sedan också. Hade jag tänkt till så skulle jag gått andra eller tredje dagen på premiären och inte samma dag som premiären var. Det slog mig då jag satt inne i salongen, men det var ju så dags då. Jag kunde nog trots allt fokusera på hela filmen ändå för den var så bra. Tyvärr förstördes det ju med allt skenande fram och tillbaka från dem och att de inte hade förstånd att förstå att man är tyst när man smyger ut från salongen efter 2, 3 , 4 , 5:e gången.

Tror att man skulle höjt åldersgränsen på filmen från 11 till 13 eller 15. För det var ju dem under 13 som skulle ut ur salongen gång på gång och jag själv måste säga att det är mer mognare film än så. Det är ganska intima sexscener emellanåt och det skulle jag inte vilja att Bellis som 11 år skulle sett.

Nu kommer den här härliga tiden på året

Idag var det rått ute och idag fick tösen t.o.m ha ett tunt pannband och fingervantar på sig. Det var friskt och skönt, men ändå betydligt kallare än i går. Jag älskar ju denna tiden på året faktiskt när sommaren precis börjar sakta försvinna och varma luften byts ut mot lite högre krispighet och solen värmer ändå. Färgerna börjar komma på träden. Sedan finns det ju en mörk sida av hösten också såklart, det har alla årstider en mörk sida. Det ska man inte tänka på för då blir ju allt så deppigt och negativt. Se till alla de härliga stunderna. Det gör vi ju alltid på sommaren inte sant? Försök det med hösten också.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Borde tänkt annorlunda!

 1. Vet inte vad som skulle vara mörkt med sommaren men att hösten o vintern är mörk håller jag med om däremot.

  En sak bra dock, ju fortare den kommer ….ju fortare blir det ljust o värme igen 😂😊

  Gilla

 2. Fy så tråkigt att du fick en sån bio upplevelse när du nu hade sett fram i mot att gå på bio själv. Även om filmen är bra i sig. Så förstörs den ju av personer som stör.
  Nästa gång det händer. Gå ut till kassan & säg till. Då kanske det är någon ifrån personalen som stänger av filmen & går upp på scen & säger till dem som stör. Konstigt att inte personalen reagerar när det är samma ungar som kommer ut ifrån bion.
  Sånt där blir jag så irriterad 😠 på.
  Jag gillar med när det börjar bli lite krispigt ute & solen ändå värmer lite fortfarande 😊☀️🍁. Håller med alla årstider har sina mörka sidor. Exakt! 👊 tänk på hösten lika posetivt som vår & sommar. Då blir det lättare att handskas med hösten 🍁😊
  Ha en skön fredag & helg❣️

  Gilla

 3. Har inte varit på bio på evigheter. Då mina barn var yngre försökte jag lära dom att man kissar INNAN man går in, och att man är så tyst som det bara går. Lite prasslande är väl ok. Det hör till, men resten… nja.

  Gilla

 4. Jag hade med tyckt det var lite jobbigt om de sprang ut och in. Skönt ändå att det inte förstörde filmen för dig att du ändå tyckte om den. Ja hösten har sin charm också 🙂

  Gilla

  1. Jag går inte på bio just pga såna där händelser man får ingen ro alls :/ höst är de verkligen här mysigt men så svårt o veta hur man ska klä sig då de växlar så mellan temperaturen

   Gilla

 5. Jag gillar inte alls den här tiden på året då man måste inse att sommaren är över och kylan tar vid. Färgerna på hösten ör vackra däremot.

  Gilla

 6. Har också tänkt på att det ofta är mycket spring på bio. Visst har det hänt att jag varit tvungen att gå ut med något barn som behövt gå, men då är det ju en barnfilm och barn kan ju inte planera sina toabesök lika bra som vi vuxna. Vad skönt att du tyckte att filmen var bra trots alla störmoment. Jag tycker eg bara att det är mysigt att gå på bio eftersom jag älskar biopopcorn, ha ha! Annars är det ofta ganska mycket störmoment..

  Gilla

 7. Jag hade nog sagt till. Men så har jag jobbat en massa år på bio och tycker det är ett för dyrt nöje för att andra ska sabba upplevelsen för en. Jag ogillar hösten myckt, mest pga värk och mörkret. Det finns en anledning till att vi ska bo i solen halva året.

  Gilla

 8. Men usch så tråkigt att det var andra som förstörde! Var det ingen som sa till personalen? Själv har jag varit på en bio en gång där de till och med pausade filmen för att slänga ut några som störde med att hålla på att fotografera och kasta popcorn. Hela salongen applåderade när de fick lämna, haha! 🙂

  Gilla

 9. Det finns en film, good luck chuck som är från sju år. Skulle aldrig låta min dotter se den nu som är snart tio på grund av alla tydliga sexscener. Förstår inte riktigt hur de som sätter åldersgränser tänker. Trist att upplevelsen förstördes av barn som inte kunde sitta still utan sprang in och ut. Förstår inte riktigt heller varför man går på bio om man inte är intresserad av filmen. Det är ju inte direkt gratis.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s