En dag vi lägger till enda

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Idagt har det varit en krävande och extra bråkig dag på förskolan. Barnen ramlade och slog sig flera stycken också, det fars fram och man hinner omöljligt med vardera gång. Jag satte i halsen då jag satt med ”mina”barn i det rummet jag åt med dem. Fick rusa ut från rummet och harkla ur och tårarna sprutade. Ville inte sitta kvar med barnen då, då blir det ju bara än värre. Samt väldigt stökigt och bråkig dag, de andra pedagogerna sa samma. Nu kan man inte annat än fnissa åt det, men under en heltidsdag så fnissade man inte direkt. Kändes som man sprang runt som man vore jagad idag och styrde upp dagen.

Samt skolan hade skrivit fel att det var skolfotografering för skolkatlog och personligt foto idag. Bellis fick klä sig lite extra fin idag då, såklart. När vi sedan kom till skolan så hade de sagt fel och det är nästa tisdag. Dock verkade som tur var inte Bellis bry sig något nämnvärt utan hon var väl extra mallig att få ha finklänning på sig. Fick även reda på att det är covid-smitta nu i skolan i en klass, jipiee. Inte i Bellis klass då, men då således i skolan. När kvällen kom så landade jag nu skönt i soffan och slökollar runt på egentligen intenting på teven.

I morgon ska faktiskt jag gå på bio och det själv också, ska bli jättemysigt. Ska se After We Fell, tredje filmen av fyra i serien av Afterfilmerna.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “En dag vi lägger till enda

 1. Vad obehagligt att sätta i halsen. På Karims skola så har dom tagit bort skolfoto så vi får tyvärr inga kort och det tycker jag är väldigt tråkigt

  Gilla

 2. Kan tänka mig att det kan vara dagar som är mer stökiga på förskolan. Otur att de hade sagt fel datum på fotograferingen. Låter inte alls bra att det är covid smitta i en annan klass på skolan. Hoppas att hennes klass slipper att få covid.

  Gilla

 3. Usch vilken dag, otäckt att sätta i halsen också! Men så fin Bellis var i sin klänning!
  Jag är så imponerad av dig och andra som går på bio själv. Jag kan inte ens gå ut och äta själv, knappt på ett fik, haha! Känner mig såå uttittad, fast jag själv skulle inte reagera om jag såg någon annan sitta ensam. Min man har tex inga problem med det.

  Gilla

 4. Fy vilken dag 😅. Ja, sätter man sig i halsen & sitter i större sällskap. Så är det lika bra att gå ifrån lite & hämta sig lite 🙂. Aj då. Ni var en vecka före 😅. Okej. Hoppas att Bellis klara sig från att bli sjuk.
  Skönt att landa lite i soffan.

  Okej. Ja, vill man se en film på bio & ingen annan vill följa med. Så får man gå själv. Går bra det med 😊. Jag hoppas att du tycker att den är bra.

  För mig första gången som jag gick på bio själv var utmanade för mig. En tröskel som jag var tvungen att ta mig över. Visa för andra att man kan det. ”Normen” säger ju att man ska gå minst 2 pers eller fler. Detta var för några år sen nu. Så nästa gång jag vill gå på bio nu. Så måste jag åter igen bestämma mig & tvinga mig gå över tröskeln. Det ska nog gå bra 🙂.

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 5. Kul att vara lite extra fin i skolan, även om fotograferingen uteblev. Hoppas övriga barn i skolan klarar sig från Covid. På min yngstas skola fanns det smitta igen också fick vi veta.

  Gilla

 6. Men gud vad mysigt med alla täda ljus nu när hösten börjar komma 🙂 fy vad obehagligt att ha sätta i halsen

  Gilla

  1. vilken bökig dag för er. men otur det med covid. men vilka fina kuddar du har dem runda . jag har sånna fast i grå o beige 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s