När man skapar sin egna stil!

Leopardset beige/RosaLeopardset Svart/rosa

Smile-set Svart/rosaFlerfärgat setVit/Rosa Set batik

När man numera shoppar mer åt tösen än åt sig själv !

Idag blev det en beställning från ➜ Shein åt Bellis. Vi satt alla tre vid sheins app och klickade hem 5 olika mjukis-set. Det är sådana plagg som hon behöver, praktiska och bra att ha i skolan och leka i. Vi har inte helt samma smak tösen och jag och det tycker jag bara är roligt då ser man vad hon gillar och det kanske också då blir lättare för en själv att shoppa till henne när jag ska köpa presenter eller julklappar. Jag tycker de kläder ovan hon valt är jättefina ABSOLUT. Det jag menar är att jag förmodligen missat dem om jag valt att klicka i och beställa själv utan hennes godkännande eller vad man ska säga. Jag hade NOG valt andra just för att jag har lite mer ”Newbie” smak. Den tiden har hon vuxit i från nu och det är bara inse. Det här är tuffare look och det gillar jag också, den första leoparddressen tycker jag är jättefin verkligen. Dessutom är det inte fem sett utan det är 10 plagg som hon kan mixtra hur hon vill. Man behöver inte ha dem just ihop om hon inte vill. Hon kan ha och kommer ha i hop men hon kan även välja ex strumpbyxor och kjol till någon tröja. Samt hon kan välja en tischa till någon av brallorna, det är bara testa, välja och vraka !

För att ta en jämförelse så hade jag styrt över shoppandet helt själv då hade det sett mer ut såhär ↓

Rosablommigt – setSpets vit/rosa setBlommig två delat set

Jag har dock insett att det är ingen mening längre och tro att jag kan shoppa efter min smak och det ska jag heller inte göra. Hon ska få ha det hon tycker är fint och snyggt. Shoppar jag det jag tror hon ska gilla så sätter hon faktiskt inte på sig det sedan, tyvärr har vi några sådana plagg här hemma som blivit den tabben. Det är ett tecken på att hon blivit stor och att hon har fått egen smak och det gillar jag ,

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “När man skapar sin egna stil!

 1. Bellis har bra smak 😉
  Vist känns det stort när barnen har fått en tydlig stil och det känns som man får grått hår när man försöker hitta något som kan falla i smak. Men det är kul att se hur barnen växer och hur deras egna stil växer fram mer och mer.

  Gilla

 2. Mysigt att sitta tillsammans & beställa kläder 😊. Det är bra att hon får va med & bestämma vad hon vill ha. Sen att det är lättare för er att köpa just presenter 🎁 & julklappar till henne.
  Det var fina kläder hon valde ut 😃👚.
  Ja, Bellis börjar bli lite en stor tjej 👧😃. Skönt att du är tillfreds med det.

  Ta hand om dig! Ha det fint❣️🌸

  Gilla

 3. Jättebra att hon vill o vågar ha sin egen stil. Så ska det ju vara, att de finner sin stil o inte följer mammas o pappas ..
  Fint med lite ”tuffare” kläder på stor tjej istället för ”söta, flickiga”” som kanske passar bättre på yngre ..

  Gilla

  1. Nej det var ju det vet inte helt hade, men tycker hon har fin klädsmak i alla fall, men inte helt lika smak. Jag gillar mer tjejigare sötare look så. Men tycker det är jättefint det hon valt självklart kommer hon bli tokfin i det

   Gilla

  1. Ja jag tycker också att det är fina kläder hon valde och det går ju bra att klä dem sött och tufft också. Ja jag är för svag för Newbie looken, och när jag tänker på det är det inte många i hennes kläder som klär sig i hennes ålder och Newbie går ju bara till strl 128. Bellis är mer för jenskläningar och tuffare look och det är fint det med. Men vissa kläder jag såg idag tänkte jag jojojo dem snälla snälla ingefär hehe.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.