Det blir inte mer sexigt än en vardag!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Det blir inte mer sexigt än en vardag

Här är det inte så mycket mer än vardag, vi jobbar, tösen går i skolan och man äter, kissar bajsar sover ungefär. Det blir inte sexigare än så och därför är det heller inte så mycket man kan skriva om med andra ord. Jag har igår och idag vabbat för onsdagkväll börja Bellis att snora och hosta. Det var också då vi var hem till vänner jag uppmärksammade det. Det är ju alltid pinsamt också då det är dessa tider. Jag skulle hjälpa dem med deras tv som hela tiden krånglat. På kvällen sedan vart hon sämre och dagen efter hade hon 39,2 i temp. Dock har hon varit vid gott mod hela tiden ändån och lekt och roat sig ändå, ja med hjälp av alvedon i kroppen då, men ändå. Vid ett tillfälle gick hon in på toa och jag trodde hon gjorde sina behov och ville inte störa henne. Efter en liten stund kommer hon ut sådär och oj man hajade ju till först måste jag ju erkänna.

Min skeppshult-cykel har krånglat lite det senaste året och nu behöver den lagas, man lär byta ut flera grejer på den, samt laga punktering. Jag tänkte därför lämna in den och få den helservad. Det slutade istället i att det blev en ny cykel faktiskt då det skulle kosta ganska mycket att gå igenom cykeln. Jag har haft den andra cykeln i många år och cykeln har fått repor, slitage på sig. Pakethållaren och stötdämparen behöver lagas, m,m. Därför unnade vi mig en ny cykel. Med tanke på att jag vabbar så valde jag att ta fram verktygen och montera ihop cykeln igår. Yes, jag vet jag är otålig människa och kunde därför inte vänta tils BQ kom hem från jobbet. Med det sagt så slapp ju han, men det tog sin lilla tid. Närmare bestämt 4 timmar och ”segergest” naglarna höll också!. Man var ju tvungen att aktivera henne emellan också, jag passade på då hon sov, vila och kikade på film eller lekte. Nu är den i alla fall monterad alla de delar som inte var det och jag har redan premiär-cyklat på den flera gånger. Toppenbra cykel och redan fått beröm från flera stycken att det är läcker färg på.

Svärfar var nyss förbi här bara i trapphuset då eftersom Bellis inte är piggelin och lämnade förbi flera stycken egenodlade grönsaker, nom nom! Det blir en god sallad till middagen ikväll. Här blir det myskväll med massa tända ljus och njuta till kvällen fortsatt med serien vi kikar på.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Det blir inte mer sexigt än en vardag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.