Stå emot i all slags väder och vind!

Jag insåg igår då det tämligen vräääkte ner här och jag satte på mig mitt ➜ regnställ från Didriksons som jag haft i många år. Det har nu gjort sitt, det är säkert småhål lite här och var så fukten sipprar in för jag vart blöt lite här och var på innekläderna. Det har varit toppenbra och det har som sagt fungerat i många år. Jag fick därför beställa nytt nu eftersom jag kommer börja jobba mer och mer inom barnomsorgen och det är ju inte den torra tiden vi går till mötes. Jag har beställt ytterplagg från sportshopen förut, har två jackor från dem Jag har varit jättenöjd med både kvalíten, storlek och utseende på dem. Därför klickade jag hem en regnjacka och regnbyxor. Jag valde faktiskt mellan dessa fyra varianter. Jag gillar nummer 3, läckert att vara lite ”annorlunda”. Dock valde jag bort den, det skulle se så vikarieaktigt ut då eller vad man ska säga. Inte för att det är på något som helst vis fel. Menar heller inte att vikarie klär sig på ett visst vis, det jag menar är att personalen alla har lika färger och en blommig regnjacka skulle märka ur sig lite mer än de andra. För att vara mest neutral så skulle jag ju tagit den blåa, dock så får ni helt enkelt se nedanför om ni skrollar er vidare i bildkollaget vilken färg jag valde. Regnjackan är från märket ➜ Väderöarna Coat W och Regnbyxorna heter ➜ Väderöarna pants W. Beställde även ett par gummistövlar då mina allvädersskor inte räcker helt till i väldigt slaskigt och blött väder.

Kan säga igen att hade det varit BARA för privat bruk så hade jag köpt den blommiga regnkappan !

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Stå emot i all slags väder och vind!

 1. Jag har inga riktigt regnkläder, bara lite mer regntåliga. Jag har dock valet att stanna inne vid dåligt väder och gör helst det. Den rosa hade jag valt alla dagar i veckan om jag ändå varit tvungen att köpa någon 🙂

  Gilla

 2. När kläder har hållt i många år. Då är det bra kvalitet på kläderna. Då känner man inte att det är värt att lägga pengar på kläder som håller i kvalitet 🙂.
  Jag tyckte med om den blåa. Men åxå den bescha.
  Jag förstår att du väljer den blåa. Du ska ju jobba med barn. Å dem tänker inte vad du har för färg på jackan. Dem tar på dig ändå 😊.
  Jag har inte använt regn kläder sen jag var barn. Nästan inte då heller. Tyckte/tycker att regnkläder är så kalla.
  Men idag finns det ju bättre regnkläder till barn. Dem är fodrade å så.
  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 3. Så snygga regnjackorna var som du valde mellan. Förstår att du tog den lila jackan men tycker även de andra var snygga. Jag själv har ingen regnjacka eller regnbyxor. Känner inte att jag har ett behov av det heller. Nu har verkligen hösten kommit och som du skriver kommer det blir mera regndagar och ska man vara ute med barn så får man se till att ha kläder som klarar vädret.

  Gilla

 4. Didriksson har jättebra kläder. 🙂
  Jag hade valt den blå, mest praktiskt med mörkt då man har hund. Smuts från tassar m.m syns så väl på ljusa kläder men till tillfällen utan hund hade den blommiga varit fin 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s