Familjen på äventyr!

Jag sa till Bellis att hon verkligen ser ut som Annika i Pippi Långstrump idag !
Nej hon står inte så nära elstängslet som det ser ut!, TRO MIG!
Långt där borta ser man visenter, kika rakt fram från Bellis finger!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

8 reaktioner till “Familjen på äventyr!

 1. Vilken härlig utflykt som ni fick i går. Bellis linkar verkligen Annika från Pippi Långstrump med sina kläder. Det kanske var bellis tanke?vart var ni någonstans? Miljön ser verkligen så fin ut 🙂

  Gilla

 2. Härlig utflykt ni har haft. Jag håller med dig i att bellis verkligen såg ut som Annika i Pippi Långstrump. Så fina bilder du tagit och vad heter det ni var på? Ser verkligen ut som något jag skulle vilja åka till.

  Gilla

 3. Så trevligt äventyr ni återigen har varit på ☺️. Ja faktiskt när du säger det så liknar Bellis Annika i Pippi ned den gula tröjan & rosa byxorna ☺️.
  Ha en bra söndag! Kram❣️

  Gilla

 4. Ni är alltid ute på massa roliga saker 🙂 Så kul att kika in och se vad ni hittar på, samtidigt får jag lite tips på vad man kan göra också.

  Gilla

 5. Såg ut som ni haft en härlig och mysig dag tillsammans, fina bilder du tagit också.. Alltid mysigt med utflykter oavsett om de är stora eller små

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s