En spännande serie och bra höst?!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

När man hoppas på en bra höst och spännande serie

Idag har Bellis varit på fritis och vi är igång med rutiner igen, vilket är väldigt skönt. Vid lunch hämtade jag henne och då åt vi lunchen sedan ute i trädgården med BQ som tog lunchrast då. Han jobbar hemifrån i går och idag. Nästa vecka börjar skolan på onsdag och syftet är då att man hoppas att jag också kommer igång och får jobba i vikariepoolen och hösten börjar för mig med. Första spetember har jag också f.r.o.m då ett extra jobb som jag tackat ja till vid förfrågan. Jag kommer städa åt en hyresförening deras trappor 1 gånger i veckan. Som läget är nu när man är nyutbildad och inte har hunnit få jobb än så tackar man ju inte nej till det då de ringer. Jag tar allt som det kommer och allt kommer ordna sig, allt har sin mening och jag kommer söka alla jobb som kommer jag är intresserad av och jag hoppas även på att få ett långvikariat.

På måndagt ska BQ och jag ta andra sprutan för covid och vi hopas att det ska gå OK!, flera har fått biverkningar som vi vet tagit, så visar sig hur det blir för oss. Sist fick ju jag (även BQ) vansinnigt ont i armen. Man har jhu hört man kunde få ont och jag har typ tänkt, vilket gnäll. Jag får ta det tillbaka för det var jättejobbig värk jag fick och förklaringen jag fick var att de förmodligen träffat en muskel när de tog sprutan.

Igår börja vi kika på en serie som heter Hit & Run på Netflix, bara sett ett avsnitt hittils, men det verkar vara en spännande och bra serie. Det ska bli mysigt att se avsnitt två ikväll.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “En spännande serie och bra höst?!

 1. Trots att jag gärna vill att sommaren ska vara länge och ledigheten likaså, så är det ganska skönt när rutinerna börja komma tillbaka ändå 🙂 Vad bra att du har lite småjobb att göra i väntan på ett jobb som känns rätt och bra! Det är ju viktigt att man trivs på jobbet också, speciellt om det är en längre tid.
  Tack för serietips, maken och jag kollar på Shooter på Netflix men har bara 2 avsnitt kvar.

  Gilla

 2. Det är bra att du får jobb att göra medan du väntar på att få ett långvikariat. Det skulle vara dumt om de hade tackat nej då de ringde. Jag skulle också ha tackat ja om jag skulle kunnat jobba. Visst är det härligt att komma tillbaka till vardagen och rutinerna efter att ha varit ledig. Serien har jag inte hört talas om men har inte netflix just nu.

  Gilla

 3. Rutin är så viktig. Du har ju trots att valt en väg där jobben finns. Kan bli några månader med vik men sen kommer det med all säkerhet lösa sig för dig. Har svårt att tänka mig något annat. Om det krisar för dig, kan du tänka dig att gå till funktionshinder istället? Barnskötare är en helt OK utbildning även för oss? Har själv jobbat med det i 30 år och bara älskar det, Man kan även söka sig mot barn där också.

  Gilla

 4. Ja, visst får man ont i armen och det blev värre efter spruta nr 2 MEN man vet ju varför,att det är normalt o att det släpper efter någon dag. 🙂
  Hellre riktigt ont i armen än att få hög feber o bli jättedålig som en del blivit.

  Gilla

 5. Skönt med rutiner igen 🙂. Vad bra att det gick bra med Bellis. Såklart du ska söka alla jobb som du tycker är intressanta. Något kanske leder till vikariat. Kul att göra något helt annat en dag i veckan. Lycka till med det jobbet 🤗

  Okej. Vi ska ta 2:a sprutan den 1/9. Jag räknar med att bli sämre än 1:a sprutan. Då fick jag ont i armen. Därför att alla andra blir sämre av 2:a. Men vi får se.

  Mysigt att se serie. Jag har en som ligger & som jag ska kolla på. Men inte blivit av på ett tag. Jag Får ta tag i det.

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 6. Vad mysigt att ni åt middag utomhus idag. Det har ju verkligen varit fint väder. Skönt också att få gå tillbaka till lite rutiner igen. Grattis till jobbet. Förstår att det känns skönt 🙂

  Gilla

 7. Vaccinet ska in i en muskel, så det är klart att man får ont. Jag bad om att få i höger arm, bägge gångerna, eftersom jag ligger på vänster när jag sover, det var tydligen väldigt udda att ställa såna krav – men jag fick som jag ville 🙂

  Gilla

 8. Låter som ni haft en bra dag 😊 ser mysigt ut där hon sitter 😊 hur tyckte Bellis att det va på fritids?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.