Komma till vana igen och ny nageldesign!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Nya naglar och detalj av en blomma

Jag mår bättre i min urinvägsinflammation, men såklart inte helt återställd än. Jag ska äta kuren t.o.m fredag ut sedan hoppas vi att allt är utdrivet av antibiotikan. Detta är Bellis sista sommarlovsvecka och på onsdag ska vi hälsa på hennes fritis för att hon ska få känna av det då hon byter skola nu i höst. Samt en av dagarna nu så planerar vi att hon ska få gå en dag några timmar själv. Det låter kanske dramatiskt, och kanske överdrivet. Det kan ni tycka som tycker så, men i Bellis fall behöver hon det och det gör också att det blir en smidigare skolstart för henne sedan också. Hon får se och träffa sina fröknar osv. Idag har jag varit och gjort om mina naglar och ÄNTLIGEN säger jag för de var så ful utväxt på dem som det var nu. Jag valde vanlig fransk manikyr denna gången och en nagelmask i form av fina blomblad på. Hon designade blomman precis som jag ville och mycket tjusiga naglar vart det. Nu får vi hoppas att pärlan sitter kvar bara, fniss.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Alla mår vi bra av att komma till rätta rutinerna igen

I morgon ska Bellis klippa sig också inför skolstart och idag kom en stor laddning med kläder från ➞ Lager 157, hon har valt alla plaggen själv. Jag älskar verkligen boyfriendjeansen, så söta. Vilken tuffing hon blir. När man handla för 300kr fick man också välja en valfri ryggsäck och hon ville ha en svart, lite otippat! Dock kan man ju pimpa den med märken och gosedjur med hängare och hänga på. Vi är förberedda med andra ord och nu är vi redo allihopa att nya och rätta rutiner kommer igång igen. Nu är vi lite lessna på att gå hemma här. Nog för att det är mysigt såklart, såklart, såklart. Det blir dock efter ett tag att man känner att nu räcker det och man måste komma igång med det ”vanliga” livet igen.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Komma till vana igen och ny nageldesign!

 1. Va fina naglarna blev. Lite så här less is more är tidlöst vackert, tycker jag.

  Skönt att du börjar att bli bättre. Är Inge kul med urinvägsinflammation er. Hoppas du snart är helt återställd.

  Vilken härlig shopping. Gillar färgtonerna 🙂

  Gilla

 2. Så fina dina naglar vart. Så snygga och stilsäkra. Hoppas att pärlan sitter kvar. Jag tycker du gör rätt när hon får vara där några timmar en dag för att få se fröknarna innan hon börjar. Jag skulle gjort samma. Vad bra att du är bättre nu och hoppas det fortsätter så. Lager 157 har ju så snygga kläder till ett bra pris. Jag hade en gång ett par boyfriend jeans och tycker de är så snygga.

  Gilla

 3. De flesta mår bättre av rutin. Är extremt flexibel, men enbart om den vanliga rutinen fungerar 🙂 Naglarna blev jättefina tycker jag. Det enkla är det bästa. Min dotter handlar gärna på lager 157 till sin dotter. Billigt och bra.

  Gilla

 4. Det är verkligen med blandade känslor man tvingas tillbaka till rutiner igen. Mina är inte jättetaggade på skolan, men när de väl kommer tillbaka blir det nog bra.

  Gilla

  1. Ja jag är jätteglad över att jag varit hemma så länge så hon sluppit sommarfritis. Ja inte för hon mår dåligt där, men skönare att vara hemma. Nu märks det dock att vi behöver komma till vanliga rutiner igen, Bellis behöver aktiveras på ett annat sätt om dagarna än jag kan erbjuda, samt hon behöver gå tillbaka till sina rutiner.

   Gilla

 5. Alltså, dra och bada! 🤩Jätte fin design!! Jag har inte haft mina sen i nov-20, pga en olycka med en nagel. Men nästa vecka kommer de på igen, som jag har saknat dom.
  Hoppas du blir bättre med din uvi🤍

  Gilla

 6. Jättefin design! Gjorde också mina naglar idag med grymt lång utväxt.. har aldrig haft så mycket. Här blev det också väldigt naturliga, typ nude. Och här ska barnen klippa sig på torsdag 🙂 Trist att du åkt på UVI… skönt att det känns bättre iaf.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.