Barnens favorit – Pasta Carbonara

Jag tror alla barn älskar PASTA så även min dotter. När jag gick i skolan var min favorit pasta med skinksås. Här får ni ett recept som kommer gå hem hos hela familjen i ett naffs

4 portioner = Hela receptet
SmartPoints = per portion
Grön10 Blå 9 Lila 9

Ingredienser

  • Pasta okokt (typ spaghetti) 250 g
  • Skinka 200 g
  • Citron 1 st, rivet skal
  • Ägg 2 st
  • Matlagningsbas 4% (typ Milda mat) 2½ dl
  • Parmesanost 4 msk

Instruktioner

Koka pastan. Tärna skinkan och stek tillsammans med citronskal. Blanda det med den kokta pastan. Vispa ihop ägg och grädde. Häll det över pastan, krydda med salt och peppar och låt det bli varmt. Lägg upp på tallrik och strö över parmesanost

/Receptkälla ➜ Pasta carbonara

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Barnens favorit – Pasta Carbonara

  1. Mm, så gott det låter! Äldsta grabben gör ofta pasta carbonara men han använder bacon. Mina barn älskar pasta och äter hellre det alla dagar i veckan än tex potatis och ris.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s