Stolt som en tupp och gula tåget!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Åka gula tåget och är inte på hugget!

Bild från i fjol på sommaren. Nu är jag ju blondare ❥

God lördagskväll och hej på er. Nu var det någon dag sedan jag skrev rader här igen förutom recepten. Jag är inte helt 100% frisk märkte det redan på morgonen vi skulle till Borlänge att jag kände mig extra trött. Igår vaknade jag med halsont och har nu därför hållit mig hemma hela tiden och jag är inte direkt nå piggare än. Jag fick därför ställa in och inte gå på min kompis dop idag där de döpte lilla Josefine. Det är som det är och i de tider vi lever i nu så ska man ju inte chansa direkt.

BQ ska ut på krogen idag med ett par grabbar och jag och Bellis blir då således hemma själva och ska ha lite tjejmys. Pappa och Bellis var ner tidigare på stan idag och då fick de åka de gula stadståget som Bellis älskar så. Det är Lions som håller i det och de åker en rundtur genom staden. Det är ungefär en 20-25 minuters rutt och Bellis älskar att åka det. Sist vi åkte det var förra sommaren då var det något fel så de inte kunde stanna tåget för då startade det inte då tog de bara korta turer runt stan för att sedan åka tillbaka med tåget och kolla felet. Då var det nog bara 5 minuter man åkte. Nu var det ju då såklart mycket roligare för barnen då de fick åka så pass mycket längre.

På måndag ska jag gå göra om naglarna och hoppas att jag mår som prima ballerina då så jag kan göra det då jag egentligen inte är så ”sjuk” utan mer matt och hängig. Jag har ingen feber men ont i halsen och är matt. Jag har ingen direkt idé hur jag ska göra naglarna denna gången men är faktiskt sugen på att göra dem ➜ fransk manikyr denna gången bara. Jag tycker egentligen det är snyggast men har bara gjort det 1 gång på mig själv. Det lutar nog åt det och kanske lite glitter på det med, får se! Det visar sig, kommer visa resultatet är de är gjorda. De kanske inte alls blir så som jag säger kanske slår till på massa färg, vem vet!

Idag fick Bellis gå köpa på mataffären själv som är nära där vi bor. Hon fick köpa något vad hon ville som hon tyckte mamma och hon skulle ha till lördagsmyset. Blir lite full i skratt men då kommer hon hem med den största chokladkakan till oss, så sött! Tänk vad de blir stora nu och visst kändes det minst lika pirrigt för mig, men jag stod ju ute och kikade när hon gick dit. Det är bara raksträcka direkt från oss så jag såg hur hon gick det hela vägen. Hon får gå över vägen på ett ställe och hon är så duktig och stannar och tittar åt båda hållen. Man inser nu att de blir större och större och man måste våga släppa mer och mer på saker. För er som sedan kommer undra för jag tycker också hennes regnställ är superfiiint så är det framförallt toppenbra mot väte och det är från ➜ Petite Chérie Clarie Regnställ. Nyligen inköpt och hon kommer ha ett snyggt nu till skolstart.

Vi fortsätter heja på Sverige här hemma och idag vart det guld i hästhoppning, så duktiga!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Stolt som en tupp och gula tåget!

  1. Man ska vara extra försiktig i dessa tider hur tråkigt det än är. Ja dom växer då dom får göra saker som är lite utanför vad dom brukar. Barn är så duktiga tycker jag, bara man vågar lita på dom.

    Gilla

  2. va synd att du missade dopet. när sånt bara händer 1 gång men jag förstår dej är man sjuk speciellt nu , så är det viktigt o va hemme . fint du ser ut att ha det hemma 🙂

    Gilla

  3. Vilken duktig tjej som gick in och handlade själv roligt att hon kunde gå ned och åka gulla tåget och att det blev en längre tur i år 🙂 hoppas du är mycket piggare i dag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.