En dag med skrubbsår och frågetecken?!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Blomma av grannen, skrubbsår och Borlänge

Vad har vi inte gjort idag känns det som?! Vi åkte hemifrån 9 idag och kom hem närmare 18. En lång men mestadels rolig dag måste jag säga. Bellis råkade tyvärr snubbla vid ett tillfälle då vi väntade på bussen till Leos Lekland så hon fick rejäla skrapmärken på flera ställen. Ni ser på knäna, men hon fick också även på ena armbågen och uppanför höften på samma sida som den armbåge hon slog i. Oj vad hon grät och bloden rann. Vi fick gå leta rätt på ett apotek som faktiskt låg rätt nära och där köpte jag våtservetter och plåster. Hennes toffel vek sig på något vis då hon gick så att hon snavade till och ramlade då handlöst ner i baken. Tur i oturen at hon inte slog i huvud eller tänder. Hade jag ramlat hade jag nog slagit mig än mer illa, för barn är ju mjukare och rörligare. Dock hade jag hellre ramlat än henne, för så jobbigt och se barnen då de blir så där. Som tur var hade jag också stoppat ner ett par tights till henne i väskan, så att plåster och resten av skrapmärken inte syntes. Hualigen så ont det måste gjort och hennes mobil sprack också, men så pass ”bra” att den får använda än för hon har skyddsfront över den. Vi hade inte hunnit stoppa ner den i min väska.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Nämen tjena allt bra med dig? Heej!!

Som tur var glömde hon bort de onda knäna när vi kom till Leos och hon lekte loss som aldrig förr. Jag vart till och med förvånad emellanåt varför det inte gjorde ont då hon gjorde vissa saker. Vid ett tillfälle då jag varit på toaletten och Bellis lekte på ett ställe som heter vulkanen där de klättrar så notera jag att en kille i min ålder kikade på mig hela tiden jag gick som satt i en av sofforna som är utplacerade överallt inne på leklandet. Jag vart besvärad och försökte nonchalera det. När jag kom närmare kunde jag inte undvika det längre och han sa – Nämen heeej, allt bra med dig, er? Jag misstänker att jag såg ut som en fågelholk och jag sa – Hej, ja men det är bra! Sedan gick jag förbi honom och gick till Bellis. När jag sedan fick tänka till några minuter kom jag på vem det var. Det är en jag känner väldigt ytligt och jag kände faktiskt inte igen honom när han inte var på plats där han brukar vara. Bellis ville gå vidare åt ett annat håll då behövde jag gå förbi honom igen och då ursäktade jag mig och sa som det var att jag inte känt igenom honom först. Vi pratade lite vid ett senare tillfälle vid cafét. Det känns ju bra för misstänker att jag var bra stram först.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En blomma och godis av grannen

När vi kom hem från Borlänge så kom vår granne ut från sin dörr och räckte fram en blomma och en påse godis till mig. För några helger sedan så fick hon en dress av mig som var för stor och den hade suttit perfekt på henne. Hon ville tacka mig för den och berätta att den passade jättebra. Så rart att komma förbi med en blomma och en godispåse till Bellis som tack. Idag hade jag även fått mina två nya skal till min mobil, supersnygga verkligen.

Nu sover tösen och vi ska kika på Animal Kingdom senaste säsongen. Undrar ni varför jag har förkläde på mig så ja jag har hunnit med att laga storkok på ett recept med som ni får se imorgon!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “En dag med skrubbsår och frågetecken?!

 1. Så trevligt att vara på leos lekland. Otur att hon snubbla men tur att hon inte slog i huvudet eller tänderna. Vad snällt av din granne att ge dig en blomma och en påse godis som tack för att hon fick en dress av dig.

  Gilla

 2. Stackars Bellis. Usch det gör så ont i själen när de slår sig så där. Tur att hon glömde smärtan och kunde leka och ha kul på Leos.

  Gilla

 3. Tur att det inte blev värre än skrubbsår.
  Låter som ni haft en bra dag trots hennes lilla olycka. Vad snällt av grannen att komma med blomma och godis 😊 så fina skal

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.