Uttorkad bil och Tripp med tösen

En dopgåva till en fin liten tös

Idag har jag och Bellis varit ner på stan och köpt dop-present åt lilla Josefine som har dop på lördag. Ska ta mig till Dollarstore och köpa en fin presentpåse att lägga paketet i bara innan lördag. Såg nämligen att de hade många fina presentartiklar där, alltså sådant som man slår och och lägger presenterna i. Jag tycker det är svårt att köpa doppresenter då det är förmodligen flera som köper samma. Då får de byta tänker jag, vi köpte ➜ barnbestick med pussel i locket. Tyckte det var så fint att det var olika djur på respektive bestick!

En jättetörstig bil som nästan fick uttorkning

I morgon ska Bellis och jag ta bussen till Borlänge och ha en heldag där. Vi åker redan kl 9 på morgonen och kommer komma hem runt 18 på kvällen. Det blir en lång dag. Det är dock så att BQ jobbar och hon har fortfarande semester så vi måste ju göra något. Idag gick inte tanklocket upp på vår bil och vi hade jättelite bensin kvar i bilen. Det var precis så man kom fram till macken. Då var det bensin kvar för 5 km bara. Det gick inte låsa upp då heller. Då man låste bilen igen och låste upp då gick det då på plats. Det testades ju innan med, men tacka gudarna att det löste sig då i alla fall så det gick tanka bilen som stackarn var så törstig.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Uttorkad bil och Tripp med tösen

 1. Kul att gå på dop. Vilken toppen dop present 🎁😃👍. Presenten är jag säker på går hem.

  Kul att göra en utflykt över dagen. Hoppas att ni får det trevligt.

  Vilken jäkla tur att ni fick upp tank locket vid bensinmacken då 😅

  Ta hand om dig & Kram❣️

  Gilla

 2. Vilken fin present , ja håller med dig tycker alltid det är svårt ibland att köpa till barn som man vet kommer få ifrån så många håll. Att man liksom aldrig vet hur många dubbletter det kan bli 😂❤

  Gilla

 3. Vilken gullig doppresent du köpt. Kan tänka mig att det kan bli att flera köper samma men då är det bra om det finns möjlighet att byta. Hoppas ni får en bra dag i Borlänge. Hoppas hon orkar med hela dagen och sen kommer hon nog somna snabbt ikväll. Vilken tur att det gick att få upp tanklocket så du kunde tanka bilen.

  Gilla

 4. dop presenter kan verkligen vara jätte svårt att köpa då som du skriver att dom flesta köper samma 🙂 härligt att ni två ska ha en hel dag bara du och bellis

  Gilla

 5. Doppresenter är inte det enklaste att köpa. Bestick däremot funkar alltid tycker jag och det är något barnen själva kan använda när de blir större. Mysigt med dop.

  Gilla

 6. Vilket fint paket, låter som att du och bellis kommer få en bra dag i Borlänge imorgon. Hoppas ni gör många roliga saker. Skönt att det även löste sig med bilen 🙂

  Gilla

 7. Fin dopgåva tycker jag. Själv har jag börjat köpa äppelträd om det behövs en dopgåva under sommarhalvåret.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.