En eftermiddag vart kall blond!

När man inte alls är beredd att eftermiddagen vart som den blev

I dag har jag varit till frissan äntligen och ja jag som trodde jag skulle dit i morgon. När klockan är 15:06 ringer telefonen och frissan undrar varför jag inte är där. Jag är bombsäker på att hon sagt 3:e augusti och jag hade fixat barnvakt i morgon och allt. Vi bor så nära salongen så på mindre än 10 minuter är jag där och Bellis fick följa med. Jag var sammanlagt 18 minuter för sen fastän enligt vad som var sagt var jag inte det. Jag kollade klockan och 15:18 och då hade hon satt på mig hättan och börjat dra upp slingor. Hon sa att vi förmodligen både hade rätt. Hon bokade 2:a augusti på mig men sagt tisdag och jag således då satt ju upp 3:e augusti eftersom det är imorgon. Ingen skada skedd vi hann allt vi skulle och nu är jag slingad i kall nyans igen, vilket jag trivs bäst med att vara kall blond, det är lite piffigare på mig. Nån slinga är lite mer grå/blå men det tvättas ur efter 1 tvätt det är nyanseringen som gör håret lite åt det hållet för att få fram den kalla färgen. Bellis tyckte det var jättekul att vara med för hon har ett frisörspel på sin telefon och då var det extra kul att spela det spelet idag när man var på en frisörsalong.

Lite speciell känsla att ryckas upp upp ur en eftermiddag som jag inte alls var beredd på att den blev som den blev. Jag menar när man ska till frissan så brukar jag i alla fall vara lite otålig tills det är dags då man tycker sista veckorna är lite hemska för det blivit utväxt och dylikt. Jag vet jag tänkte i morse att ohh en dag till innan jag får håret fixat igen. Två timmar senare när jag tänkt så så satt jag med hätta och fick håret slingat. Bellis har ju sett fram emot att få åka iväg med barnvakten i morgon så jag ringde och berätta läget och de tar ut henne i alla fall i morgon och hon får vara med dem några timmar.

Nu ska jag se till att tösen lägger sig sedan ska BQ och jag kika färdigt på filmen Fatherhood vi börja kika på igår. Det är en film som är 1:52 lång så vi orkade inte kika klart på hela så ikväll ska vi se den.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “En eftermiddag vart kall blond!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.