Lasagne med morot och cottage cheese

I går gjorde jag en mycket god vegetarisk lasagne på cottage cheese och morötter. Alltså jag måste säga att det var nog den godaste lasagne jag någonsin ätit så tveka inte att hugg in och ”bon appétit”

4 portioner = Hela receptet
SmartPoints = per portion
Grön 8 Blå 8 Lila 8

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Ingredienser

 • Lök 2 st, gula
 • Morot 500 g
 • Tomater, krossade 1 förp
 • Grönsaksbuljongtärning 1 st
 • Lasagneplattor, färska 200 g
 • Cottage cheese, naturell 1,5% 500 g
 • Spenat, färsk 150 g
 • Ost riven 17% 1 dl
 • Margarin flytande 80% 2 tsk

Instruktioner

Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka lök. Skala och riv morötter. Hetta upp margarin och fräs löken. Blanda i morötter, krossade tomater, buljongtärning, salt och peppar i en kastrull och låt puttra ca 10 minuter. Spä ev. med lite vatten. Varva tomatsås, lasagneplattor, cottage cheese och spenat i en ugnsform. Börja och avsluta med tomatsås. Strö över osten och sätt in i ugnen ca 30 minuter.

/ Receptkälla ➜ Lasagne med cottage cheese och morötterViktväktarna

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Lasagne med morot och cottage cheese

 1. håller ju med för det låter o ser så himla gott ut . maken gillar det inte så blir inte så ofta tyvärr
  ha en finmåndag vännen o start på veckan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.