Enkelt och gott till frukosten

Ibland är det enklaste det godaste den bästa starten. Jag är många gånger trött, seg och har ingen aptit på morgonen och får därför ingen aptit på frukost. Då vill man ha en enkelhet och något gott att göra som lät slinker ner i magen. Här nedan tipsar jag om precis ett sådant recept.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

1 portioner = Hela receptet
SmartPoints = per portion
Grön 2 Blå 0 Lila 0

INGREDIENSER:

 • 1 1⁄2 dl yoghurt naturell 0,5%
 • 1 1⁄2 dl hallon
 • 1 tsk mynta

GÖR SÅ HÄR: 

Mixa yoghurt, hallon och lite mynta. Häll upp i glas, garnera med några bär och myntablad.

/ Receptkälla – Hallonsmoothie Viktväktarna

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Enkelt och gott till frukosten

 1. Jag skulle bara bli vrålhungrig om jag åt en smoothie till frukost. Men det låter gott så skulle gärna testa till mellanmål när jag vill ha något enklare. Typ innan träning lan jag tänka mig att det passar.

  Gilla

 2. Gillar att dricka smoothie till frukost då och då. Barnen också 🙂 Fast de måste äta något mer till så att de står sig i skolan, vet att det kan vara lite si och så med lunchen där för dem.

  Gilla

 3. Låter perfekt när man har svårt att äta på morgonen. Det är alltid lättare att dricka något än att tugga. Låter gott med myntan i…måste testa.

  Gilla

 4. Skulle inte må bra resten av dagen utan en riktig, bra frukost. Kan inte hoppa över det oavsett ork…..

  Finns säkert de som klarar sig på detta med dock.

  Gilla

 5. Läskande och gott de dagarna man inte orkar med en frukost. För mig är frukosten dagens bästa mål och äter gärna mycket då.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s