Bellis är stormande glad !

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Finns nog ingen gladare tjej i dag än vår tös !

I morse efter frukost kom denna goding till oss och ska sova över tills i morgon lunch då hans familj kommer hem igen. Bellis högsta önskan är ju att vi ska skaffa en ny brun labrador då vi saknar vår fina B E L L M A N så mycket som vi hade. Hon gör massor idag för att vi ska se att hon klarar av att ha hund. Det måste ses med egna ögon för man ska förstå allt hon gör. Hon skulle t.o.m plocka upp hans bajs för det måste jag klara av sa hon. Hon är jätteduktig med hund också, det är inte bara mys och gos och det roliga då utan hon kan även bestämt säga ifrån om hon vill tillfälligt vara i fred eller om han tigger av henne för att nämna några exempel. Hon är formad och klar och skulle absolut kunna bli en lillmatte. Det är bara det att vi kan inte skaffa hund just nu och tänker inte gå in på varför det räcker med att säga att det inte passar just nu.

Vovven är en av mina bästa vänners hund så vi är ju väldigt trygga med honom också. Vi har också förklarat för Bellis att det är inte lika enkelt med valp, de första åren är kämpiga. Han både är och inte är lik vår ängla-Bellman. Bellman var grövre och hade större rundare huvud. Båda varianterna är fina, men jag gillar ju det lite buffligare som Bellman hade.

Jag ska erkänna att jag tycker också det är supermysigt att ha en brun labbe på visit tills i morgon

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Bellis är stormande glad !

 1. Jag förstår henne så väl och er också. Jag fick hundmysa lite häromdagen och är så tacksam över minsta stund jag får med hundar, men som du säger – just nu passar det inte med en egen. Men det är väldigt mysigt.

  Gilla

 2. Vad mysigt att ni får hundbesök över natt.
  Det är inte alltid läge att skaffa hund, även om man gärna vill ha en. Just nu passade det bra för oss, och det känns så bra att ha hund nu 😊

  Gilla

 3. Jsg förstår Bellis 😊. Eftersom det inte funkar i era liv nu med hund. Så är det ju jättebra att ni ibland får låna en hund 🐶😊👍. Så får Bellis får träna. Hunden var jättefina.

  Ta hand om dig! 🌸

  Gilla

 4. Ja det är ju som sagt mycket jobb med en hund och även jag vill ju ha en hund i framtiden. Men det kräver en del jobb. Men det är ju så mysigt med en hund på besök. Och bellis ser så nöjd ut 😍

  Gilla

 5. Förstår att hon är glad! Men det är ju ett enormt ansvar att ha hund och det ska passa familjen när/om man skaffar en fyrbent familjemedlem. Härligt att ni har vänner med en goding som ni kan få passa ibland 🙂

  Gilla

 6. Klart man är glad när man har en hund hos sig. 🙂

  Nyttigt o lära sig samt att lära sig att hunden behöver lugn o ro med o att man som barn inte alltid kan leka, kela o hålla på med hunden då man vill utan låta den vara o vila i fred te.x .
  Jättebra för framtiden är det ju oavsett 🙂Man lär sig mycket av att vara med och ta hand om djur. 🙂

  Med tanke på vad du skrivit innan så är det klokt att inte köpa hund nu… alla VUXNA ska vara med på det till 110% då allt ansvaret är vårt som vuxna.

  Njut nu av vovvetid 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.