Felbokad och dela rum med en annan karl?!

Felbokad och dela rum med en annan karl?!

Vi har haft en heldag här i Stockholm nu, strosat runt mycket och lekt i Vasaparken osv. Parkeringshus fick vi ett helt perfekt som ligger på andra sidan gatan av hotellet och när vi kom till hotellet så sa hon – Ja ni har ett eget privat rum – JA såklart tänkte jag vad annars?! Vi fick komma tillbaka för de hade inte hunnit städat klart vårt rum. När vi kom tillbaka sedan så sa hon att det blivit missförstånd och att vi skulle sova i en sovsal. Jaha ok det går väl bra sa jag, ja och det blir bara en kille ni får sova med, har inte godkänt mer här inne idag. – Va vaddå?! sa jag och fundera vad hon svammla om, men det sa hon väl inte direkt. Jag ville ifrågasätta och sedan säga att jag inte alls tänkte sova med någon annan okänd människa och framförallt inte i covidtider. Jag fick dock inte för BQ han hindrade mig. Så nu är vi alltså dubbelbokade och vi fick ta sovsalen och någon annan fick det rummet vi skulle ha. Vet inte vilken kille det är vi ska sova med, och jag tycker inte alls om det, får se om jag ens kommer sova i natt, vem vet vad det är för kuf?! Jag bokade detta hotell och jag vet mycket väl att jag asolut inte skulle boka oss i ett rum där andra också får ligga. Detta är ett hostel och då har de både privata rum och även sovsalar så att storfamiljer och så då människor som inte har något emot att sova med andra.

Jag är jätteirriterad över detta och jag känner också att jag skulle stått på mig, för detta är verkligen inte fräscht och OK att dela rum med någon man inte känner ! Dessutom är sovsalar billigare så vi har förmodligen fått betala för privatrummet fastän vi inte kommer ha det. Klockan är halv tio på kvällen och han har inte kommit in här än, så hoppas att han fått ett annat rum.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Felbokad och dela rum med en annan karl?!

 1. Jag förstår verkligen att du inte gillar det. Jag hade nog inte accepterat det, för om det är som du säger att du har betalat för det andra rummet så ska du ju faktiskt få det, om det är personalen som gjort fel får de även lösa det. Det är jätteskillnad på att boka ett privat rum eller en säng i en sovsal…. fy fasiken vad besviken jag hade blivit.

  Gilla

 2. Alla kan göra misstag. Så är det ju. Men jag tycker att det är konstigt att blev ett sånt missförstånd. Jaja…….Tur att BQ va med iaf. Annars hade jag inte vågat sova med random kille. Hade Vägrat! Inte just i dessa tider. Inte för övrigt heller.
  Hoppas att han inte kom 🙂 så du kunde sova tryckt ❤️

  Gilla

 3. Men oj vad konstigt – väntar med spänning på hur det gått!
  Jag hade aldrig velat sova med okända människor i samma rum. Sover ganska dåligt när jag delar rum med människor jag känner (som inte är min familj) så det hade aldrig blivit bra.

  Gilla

 4. nämen hur kan dom ens göra såna misstag, förstår ni blev besvikna har man bokat ett vanligt rum förväntar man sig ju inte att sedan få gå och lägga sig i en sovsal liksom. Jag hade blivit lika irriterad och arg faktiskt också. Hoppas det gick bra och att ni fick sova i lugn och ro ändå ❤

  Gilla

 5. Om jag hade bokat ett privat rum så hade jag aldrig gått med på att bli tilldelad en sovsal istället… aldrig! Vet ju inte varför Bq inte ville ni skulle säga något men jag hade struntat i det o sagt ifrån i alla fall. Har jag bokat privat rum så har jag liksom…
  Låter som ni är nöjda med dagen i storstan annars. 🙂

  Gilla

 6. Det är lite därför jag är rädd att boka på sådana ställen 🤔 på vår kommande tripp är det i alla fall ett ställe där det inte är ett traditionellt hotellrum men ”privat” Jag får nog dubbelkolla igen. 🥺

  Gilla

 7. Jag hade gått i taket kan jag säga och vägrat! Hoppas att han inte dyker upp. Verkar ju helt sjukt att dela sovrum med en främmande människa i pandemitider.

  Gilla

 8. Förstår att du är arg över att inte få det rum ni beställt. I dessa tider ska man hålla avstånd. Håller tummarna för att ni får vara ensamma i rummet över natten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s