Besöker vår fina huvudstad!

Stockholm och stadens fina charm

Nu är vi på plats i Stockholm och kommer vara här till i morgonkväll. Jag har en tid inbokad i morgon som jag kommer berätta om i ett annat inlägg framöver när och om jag känner jag vill det. Vi har Gröna Lund inbokat i morgon och idag kommer vi hålla till i omgivningarna här där vi bor. Vi kommer besöka Vasaparken eftersom de har gigantiskt stor lekpark där. Vi kanske besöker Humlegården, Gamla Stan, City m,m. Jag går mer än gärna bara runt här i Stockholm och fotar också för Stockholm är fint.

Att ta reda på och forska innan du åker är effektivt!

Jag ringde till ➜ Stockholmparkering igår för att få tips på smidigast och billigaste parkeringen med ok avstånd från där vi ska vara. Jag fick tre alternativ vart det är ”billigast” att ha bilen stående medans vi är här nu på besök. Den billigaste parkeringen var bara 140 meter bort från vårt boende, det är ju troligast då att den parkeringen är full i värsta fall. Ett annat tips man kan använda är ➜ parkopedia, där kan man se priser och även smidigt hitta parkering och parkeringshus närmast där man ska vara. Får vi plats på den billigaste parkeringen som då således är närmast vårt boende koster det oss 400kr totalt för tiden vi är här. Får vi istället inte parkering där utan måste leta runt på andra så kan det istället kosta oss dubbelt så mycket för vår vistelse. Då kan det också i värsta fall bli att vi måste gå en bit för att komma till boendet. Jag får återkomma sedan hur det blev.

Bellis kommentar var så söt förut – Mamma kommer vi träffa ➜ The Swedish Family nu?! Hon tror att de kommer vara exempelvis på Gröna Lund bara för att hon sett klipp med dem där. Samt hon tror att vi kommer se dem bara för dem bor i Stockholm. Vi svarade kanske det, men att förmodligen inte. Jag säger till er läsare att risken är nog minimal, men tycker det är gulligt att hon tror det. Hon är ett stort fan av deras kanal. Vilket jag tycker är bra också för det är bra influenser som ger ett bra budskap åt följare

Vi bor på ett hotell i city och ska nu leta rätt på ett ställe för att få något i magen på då vi trots allt har kört i ett par timmar hit. Därför syns vi ikväll då jag kommer ha lite bildmaterial och då vi ändå kommer vara på rummet! Vi kommer inte bo på lyxigaste hotellet, men heller inte för det sämre.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Besöker vår fina huvudstad!

  1. Stockholm är vackert på sommaren . Om jag hade EN dag där på sommaren hade jag kanske gått i ga stan en sväng men sen tagit mig ut till djurgården o skippat centrum…. 🙂

    Gillad av 1 person

  2. Vad härligt att ni ska spendera lite tid i Stockholm 😊 det är en fin stad 😊. Vad kul det skulle vara om ni träffade dom som Bellis vill 😊 ni får ha en härlig tid där uppe

    Gillad av 1 person

  3. Först: vilket snyggt foto du tagit. Gillar hur det (halv)runda går igen. Jag har inte varit i Stockholm på evigheter och är nyfiken på vilken plats bilden är tagen – så var någonstans? Ni verkar ju ändå ha ganska många planer inför besöket. Kan förstå att du gillar att vandra omkring i Stockholm med kameran, som du skriver finns där mycket fint att fånga på bild. Det tycker jag också om med städer och det bästa är väl att det aldrig är en ände på inspon. Alltid något nytt. Hoppas ni får en supermysig vistelse!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s