När man fortfarande njuter!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Vi låter oss njuta i flera veckor till

I eftermiddag har vi varit hem till vänner och grillat i det fina vädret. Idag är vädret mycket mer perfekt för min smak och perfekta sommartemperaturer. Det var jättehärligt där i trädgården och vi tillbringade där i några timmar. De har vattnat åt oss då vi var bortresta så vi var förbi och tackade dem för det. Idag fick jag bra besked så jag kan komma igång med allt efter hösten och man får hoppas att man får jobba så man får en god ekonomi. Jag har även skickat ut intresseanmälningar till olika förskolor så de vet att jag finns osv. Det är så man kan göra till att börja med. Har även sökt jobb och hoppas att det ska ordna sig. Jag har ju nyss blivit färdigutbildad så man måste såklart ha lite is i magen. Dock är detta ett fortsatt projekt längre fram. Nu ska jag fortsätta att njuta av sommaren innan allt sätter fart igen. Det närmar sig det med. BQ har semester denna veckan och nästa också sedan sätter det igång för honom. Bellis börjar på fritis igen vecka 32. Nog för att det närmar sig, men ändå känns det som om att det är ett tag till i alla fall.

➤ När går du på semester, har du semester eller har du haft?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “När man fortfarande njuter!

 1. Alltid skönt när man har vänner som kan hjälpa till när man reser bort. Så gott med grillat! Nu vet jag inte hur det är hos er, men här behövs både barnskötare och förskolelärare till förskolor. Så du får garanterat jobba 😃

  Gilla

 2. Låter härligt med att grilla. Här är det båda grill och eldningsförbud. Så har det varit i flera somrar nu så man börjar bli van. Här har jag semester nu och är inne på vecka 2 så har 2 veckor till efter denna vecka. Hoppas det blir svalare väder snart då denna värme är lite för varmt för min smak.

  Gilla

 3. Vad härligt med lite grillning hos vänner 🙂 hoppas att du får ett jobb snart och att det löser sej på den fronten 🙂

  Gilla

 4. Tror allt du får ett jobb, Du är inte helt grön, har en bra ålder och är utbildad. Det löser sig Härliga sommarbilder du visade oss, allt andas semester

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s