Busfabriken och mögel på balkongen!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Landat och nu är man hemma igen!

Det har varit en lång dag i bilen idag, märks att det är mycket sommartrafik. Det har man märkt överlag hela tiden vi varit ut och åkt. Samt vi har även fått stå i kö för det varit trafikolyckor också. Man är med det sagt nu glad över att vi är hemma igen och att långväga körandet nu är över för en stund. Vi ska till Stockholm nästa vecka. Vi ska göra nytta med nöje då, vi ska bo en natt på hotell och sedan ska jag sedan dagen efter på eftermiddagen till en klinik som ska ta bort födelsemärken på mig. Berättar mer sedan då det är klart, vill inte höra något negativt innan. Vi bor på hotell dagen innan för att få ut något av vistelsen också. Nu har vi i alla fall landat hemma och vi hade massa packning att packa upp och hade även med oss från mamma och pappa som vi skulle ha hämtat tidigare. Ja pandemin har ju satt stopp för det. Det tog sin lilla tid, men nu är allt i ordning och Home Sweet Home!

I morgon blir det att göra här också för vi har bestämt oss för att ta bort trätrallen på balkongen och kasta den då det kommit mögel under 5-6 plattor. Vi väljer då att riva bort alla och de ska köras till tippen. BQ ska mögelbehandla golvet och så ska det skuras upp. Så får det vara så denna sommar, vi lägger bara en plastmatta över nu. Vi får se vad vi bestämmer oss för nästa sommar om vi lägger dit ny trätrall eller sätter dit en balkongmatta.

Idag tog vi pausstopp på Busfabriken i Norrköping och var där i 2½ timma innan vi åkte vidare igen. Det är bästa leklandet om du frågar mig. Tycker det är fräschast och roligast lekmöjligheter där. Det är även bäst matutbud också tycker jag, de har satsat lite mer på kvalité.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

2 reaktioner till “Busfabriken och mögel på balkongen!

  1. Så skönt att ni har kommit hem tryggt och säkert från era bilresor. Kan tänka mig att ni har sett endel olyckor på vägarna. Vad roligt att dom har öppnat upp leklandet här nu. Det hade jag ingen aning om. Vad tråkigt att ni har fått mögel under eran trall på balkongen

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.