Min examenspresent – Badholmen

Stäng gylfen och en kopp kaffe blir bra!

Idag har jag blivit utbjuden av BQ på trerätters på fina restaurangen Badholmen i Oskarshamn. En romantisk middag och min examensgåva från honom. Det var verkligen en toppenhärlig kväll med perfekt sommartemperatur och svalare vindar och solen sken. Restaurangen ligger precis vid hamnen på sin egen holme ute i vattnet. Det är ett inneställe såklart men för del delen ett inneställe för alla. Det var väldigt spridda åldrar då vi var där idag. Trots att det är måndag idag var det mycket folk och personalen hade fullt upp. De gjorde sitt allra bästa och de serverade oss förätten och varmrätten lite segt från huvudrätten. Vi fick vänta länge på desserten så BQ s sa till en personal att vi väntat 30 min nu från vi beställde.

BQ och jag hade lite bekymmer över en kille som hade gylfen öppen när han gick och serverade kunder och jag sa att jag ville BQ skulle säga åt honom för jag hade skäms ögonen ur mig om det varit jag. Dock blev det inte att vi sa till, men när BQ sa till personal att vi väntade på desserten så var det han som kom. När han kom tillbaka sa han att de skulle bjussa på desserten för att vi fått vänta och att de missat servera oss. Superbra service och de kunde erkänna att de missat. Det är seriöst tycker jag. – BQ sa då att det är ok och att de kunde bjussa på en kopp kaffe, när killen gick iväg för att hämta kaffe sa han till mig. Ska jag säga åt honom att – Om du bjuder på en kopp kaffe och att du också drar upp gylfen då blir vi nöjda. När han kom tillbaka var gylfen uppdragen så vi behövde aldrig säga något. Ja lite undertoning humor, men det var allt lite roligt.

Maten var i toppklass, förätt och dessert var också toppenbra. Det som var ikväll var att de hann inte med och man fick sitta vänta lite på varje rätt det drar ju såklart ner beryget. Dock gjorde det oss ingenting, vi kände vi hade hela kvällen på oss att sitta där, så vi vart inte stressade av att vi fick vänta. Maten och utsikten och miljön gör att man mer än gärna går dit många gånger.

En resturang som du mer än väl ska besöka om du ska till Oskarshamn.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Min examenspresent – Badholmen

 1. Det ser verkligen trevligt ut!
  Bra service också, uppskattar när de visar någon typ av ”ersättning” när det blivit knas. Var på ett ställe i helgen då dottern fick hela salladsroten i sin Ceasarsallad… inte speciellt fräscht och de bad om ursäkt när jag stövlade in i restaurangen med hennes tallrik, Men min man fick dem att ta bort hennes sallad från notan, han är mer fräck min man, jag är så mesig när det gäller sånt. I USA är det en självklarhet, men där jobbar ju alla för dricksen också.
  Svårt det där med gylfen – jag hade gärna velat att någon sa till mig lite diskret om jag hade mat på tänderna eller mascara under ögonen eller gylfen öppen osv. Men det blir ju också en lite genant situation så det bästa är ju om det är någon man känner som säger det.

  Gilla

 2. Va mysig middag. BQ kan då överraska med en guld stjärna.
  Trist att ni fick vänta så mycket bara. Men va stort utav av dem att medge att de hade gjort fel. Det är inte alla ställen som gör.
  Vilken härlig miljö vid restaurangen. Kan förstå att alla dras dit.

  Gilla

 3. men va drt var det mest komiska jag läst. han borde vetat att han haft gylfen neråt:p haha jag hade oxå skäms ihjäl om man serverar kunder ich se gylfen neråt 🤣

  Gilla

 4. Han kom nog på sig själv 😂 eller så va det någon annan som sa till honom stackarn 😊. Vilken härlig stund ni fick tillsammans

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.