Fina tips till Oskarshamnstrippen

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Glasscafé Mandarinen

Oskarshamn har ett mindre glasscafé i centrum vid stora torget som heter Glasscafé Mandarinen. De säljer och har massor av olika glass-smaker och goda alternativ. Bellis fick köpa glass idag, idag avstod faktiskt jag. Hon valde en glass som hette lakritsbomb. De har alltid mer än 30 smaker av glass att välja på. De bakar även våfflorna själva. Kikar man på deras facebooksida så finns det oändligt mycket goda glassar.

En glassbar värd att besöka då man är i Oskarshamn

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En ny lekpark i hamnen

När man är på semester och då barnsemester så måste det alltid finnas utrymme för att uppsöka lekaprker då man inte hela tiden kan besöka platser där man betalar inträde. Idag åkte jag, mamma och Bellis och besökte Temalekparken i hamnen. En jätterolig lekpark med hamn och skeppstema och många roliga lekmöjligheter. Här lekte vi loss en stund tills det var dags att åla hem och äta lunch och vi var lite mättade på värmen en stund

Ytterligare en plats att besöka om man är i Oskarshamn, en rolig lite annorlunda lekpark.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Godmorgon är du vaken än?

Bellis är tidig tjej på morgonen, idag vaknade hon runt halv 7 och då är hon pigg och allert. Hon lägger sig runt halv nio så hon har ju sovit sina timmar trots att man känner att man önskar varje morgon att man i alla fall kunde få sova till 8 någon gång. Nu är vi ju hos mamma och pappa så de tar henne ju på morgonen vilket såklart är skönt, alla gamlingar är ju uppetidigt de också.

➤ Vad har ni för sovrutiner och när går du upp på morgonen?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Fina tips till Oskarshamnstrippen

 1. Det där glasscafé låter väldigt mysigt och gott med väldigt mycket olika smaker. Kul att kunna gå och besöka något som inte man behöver betala inträde till. Så härligt att dina föräldrar tar hand om din dotter på morgonen så du kan sova lite längre. Det stämmer det du skriver att äldre personer går upp tidigt på morgonen. Jag själv väcks av personal vid nio tiden då jag måste ta morgon medicin senast nio. Jag är den personen att har jag vaknat på morgonen då är det omöjligt för mig att somna om.

  Gilla

 2. Åt också en lakritsbomb idag… så gott. Lekplatser är ett måste då man åker på barnsemester, De kan ju roa sig hur mycket som helst där.

  Gilla

 3. 😄
  Då är jag med en gamling, fast jag inte ens är 50… 😄
  Mellan 06-07 är jag uppe varje dag 😊
  Någon gång på helgen kanske 7.30 men längre än så varken kan eller vill jag ligga.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.