På min gata i stan och tyvärr allergisk!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Back to my hometown

Nu har vi lämnat en vecka på Öland bakom oss och det har varit jättehärligt och vi ser det i backspegeln som en jättefin vecka med många härliga stunder. Jag tänkte sammanställa ett inlägg med våra aktiviteter som en tillbakablick sedan så kan man i ett samlat blogginlägg se vad vi gjort. Tänkte dock göra det då vi kommer hem igen och jag kan sitta vid min vanliga dator. Vore inte det kul? Vet att ni uppskattade då jag gjorde det med våra aktiviteter på Gotland, de blogginläggen är ett av mina mest välbesökta. Nu är vi tillbaka i Oskarshamn några dagar och landar här. Det är väldigt varmt här och så även i mamma och pappas lägenhet. Det är nästan att man står ut med nöd och näppe. Vi bor ju i en egen lägenhet när vi är här och så ses vi mestadels utomhus. Vi äter inne det är det vi gör i stort sett. I morgon ska BQ och jag ut och äta på fin hamnrestaurang vid Badholmen och fira min examen, hans förslag. Vi bokade tid där idag, ska bli så mysigt att gå iväg och göra något på tu man hand. Det behöver vi verkligen, var verkligen länge sedan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Det är synd att man inte bor på en gata i stan med massa barn

Såklart vart grannkatten och Bellis kompisar ❥

De har så fin hortensia på uteplatsen helt knallblåa är dem. De har alla slagit ut så fint samtidigt, vackert. Just nu sitter jag vid uteplatsen för att skriva ett blogginlägg och de andra är uppe. Skönt att få lite ensamtid så även själv trots att man är och hälsar på. Jag njuter då således till dessa fina blommor då jag är här. Bellis har lekt med grannbarnen nyss en pojk hon brukar kunna leka med då vi hälsar på här. De sparkade fotboll med grannen. Denna gård som mamma och pappa bor på är det mycket barn. De är jämt ute och leker och är tillsammans. Det är lite synd för så har vi inte där vi bor och det saknar jag och såklart Bellis. Här är de ett helt gäng och de verkar hålla sams och leka jämt. Det hade vi behövt hemma hos oss. Hos oss i vår trapp bor det en grabb som är varannan vecka (tror jag) hos sin mamma, likaså i grannhuset är det en flicka som är varannan vecka hos sin mamma. De är lite äldre än Bellis så det har inte blivit något att de sammanstrålar eller vad man ska säga. Just på den här gården är barnen väldigt jämngamla. Pojken Bellis brukar leka med är bara några månader yngre och sedan är de i sprida åldrar i uppskattad ålder från 5 till 9 år. Alltså helt perfekt, så här hade Bellis smält in väldigt bra.

Alltså ni ser ju, Bellis älskar verkligen katter och jag önskar att jag inte vore allergisk för då hade vi skaffat en katt åt henne. Jag är tyvärr för allergisk så det sätter sig på min andning. Det kommer också prickar och utslag och klåda om jag utsätter mig för mycket. Jag är jätteledsen för det för jag hade så gärna köpt en katt åt henne då vi känner just nu att det är inte är aktuellt att köpa hund. En katt hade ju då varit perfekt som ett andrahands val.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “På min gata i stan och tyvärr allergisk!

 1. Vilken hortensia! Den hade man velat haft i sin trädgård 🙂
  Vi ska hälsa på en kompis som har hästar som jag är allergisk mot, snart får vi se hur illa det är… tur det finns medicin för värsta anfallen. Ibland måste man (jag) se var gränsen går. Nästan alla vuxna katter tål jag, men inte kattungar. Fåglar går inte alls.

  Gilla

 2. Det vore kul om du sammanställde ett inlägg om Öland, det är alltid kul och få se vad ni har hittat på. Loui önskade sig en katt i julklapp så jag köpte ett gosedjur som ser ut som en katt som går på batteri. Det finns ju alltid andra alternativ. Vad härligt att ni ska få lite egentid tillsammans

  Gilla

 3. Min dotters högsta dröm är att ha en katt men vi har inte tid och den ena tonåringen är allergisk. Tyvärr för jag hade gärna haft katt faktiskt. Det låter ju verkligen som ett perfekt område för barn hos dina föräldrar. Ni har inte funderat på att flytta ner? Olika guider och tips på vad man kan göra brukar alltid vara uppskattat och får folk att hitta till sin blogg. Jag tycker det vore roligt att få läsa mer om din resa. 🙂

  Gilla

 4. Varför gör du inte en hyposensstabiliering? Det är det bästa jag gjort, utan det skulle jag aldrig kunnat ha hund och numera fixa pollen. Att bli frisk från allergin är liksom en dröm 🙂 . Jag ringde bara VCT och berättade om mina besvär så fick jag en tid på lung- och allergi och fick sätta igång. Det är en frihet att var frisk numera.

  Ni har aldrig funderat på att flytta ner dit? Tänker för att bo närmare? 🙂

  Gilla

 5. Det har verkligen varit så roligt att följa er på semestern. Gillar sådana inlägg. Det är lite tråkigt att hon inte har vänner nära sig. Underlättar så mycket. Den där allergin kan ställa till det rejält, vi känner av vår katt lite för mycket just nu.

  Gilla

 6. Är med allergisk mot katter men det gör mig inget för vill inte ha nån ändå 🙂
  Oj, vad en vecka går fort

  Gilla

 7. Låter som en mysig avslut på eran Semester 😊.. En på mitt jobb har med varit på Öland och min syster åkte ner idag och min kusin och mannens bror ska dit helgen vecka 29 så det är många man känner som ska ner i år lite kul och tråkigt på samma gång med tanke på att jag med vill ner 😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s