Bergraset vid norrs udde

Vi har besökt ➜ Bergraset vid Norrs Udde i dag på norra öland. Berggrund består av kalksten och en av dessa platser är vid Fornbo alldeles norr om Horns udde. Det finns utmärkt en plats där man kan parkera och där kan man sedan ta sig ner på stenarna och bada där om man vill. För mig är det för stenigt och fär mycket alger. Det var ändå en del som badade där. Man ska ha lite respekt då man går längst med kanten eller på högre höjd av berggrunden för det är fortfarande rasrisk då man går där. Här där vi gick hade man en superbra vy över hela området.

Supervacker plats och extremt fotoväntligt måste jag säga

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En reaktion till “Bergraset vid norrs udde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s