Lådbilslandet Löttorp

Idag har vi besökt tre ställen och jag känner att de kräver att få sitt eget inlägg, därför kommer jag då således spotta ut tre inlägg nu efter varandra på bloggen. Det här inlägget är när vi besökte ➜ lådbilslandet på norra Öland. En mycket trevlig plats för barnen att vara på och det fanns inte bara lådbilar utan flera olika lekplatser. Det fanns också nöjesfält med fler olika attraktioner att åka. Även mat och glass-servering. De har verkligen tänkt på allt för att barnen ska ha det bra. Det hade vi också, vi hade en bra dag där. De har även skapat en värld där lådbilarna åker runt runt. Det ser ut som de är ute och kör i verkliga trafiken.

Här är det barnen som bestämmer och föräldrarna är åskådare står det direkt på en skylt då man skulle gå in. Det var lite fyndigt måste jag säga. Lådbilarna var ju också väldigt kreativa och snygga. Hit skulle vi mer än gärna åka igen och tror att de flesta kände så som var där också.

Häng kvar, snart kommer nästa inlägg från vår dag på öland

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

En reaktion till “Lådbilslandet Löttorp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.